Названо топ-5 німецьких автомобілів з пробігом віком до трьох років

Німецький автопром завжди був одним з лідерів автомобільної промисловості, і стабільний попит на машини «великої німецької трійки» – найкраще тому підтвердження. Експерти порталу Daily-Motor назвали кращі старі автомобілі німецьких марок у віці до трьох років.

Audi A3

Компактний міський автомобіль з надійною підвіскою і сталевим кузовом, готовий порадувати вас відмінною керованістю і низькою витратою палива (як відзначають автори, всього 4,5 л / 100 км з топовим 143-сильним мотором).

Volkswagen Polo

Популярний бюджетний автомобіль, який поєднує в собі все найнеобхідніше: компактні габарити, прийнятну витрату палива, низьку вартість обслуговування і великий багажник.

Volkswagen Golf

Беззмінний лідер європейського ринку і флагман «гольф-класу». Просторий салон, оцинкований кузов, високоефективний двигун – лише деякі з переваг, за які його так люблять не тільки в Європі, але і у нас.

Volkswagen Touran

Знаковий представник свого класу, який до цих пір надзвичайно популярний на «вторинці». Власники цінують його за практичність, міцну підвіску і надійний двигун. Іншими словами, відмінний сімейний автомобіль «на кожен день».

Audi Q7

Надійний і місткий флагман з Інгольштадта, який ідеально підійде як для міської їзди, так і для сімейних подорожей. Чудові ходові якості, сучасне оснащення (навіть в б/у автомобілях минулого покоління), а також просторий і акустично комфортний салон досі роблять його одним з лідерів свого класу.

Ми ж відзначимо, що всі позиції в представленому рейтингу є оціночними судженнями авторів і на абсолютну істину не претендують.

Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти