Визначено п’ятірку найбільш яскравих новинок Токійського автосалону-2017

Токійський автосалон 2017 запам’ятається цілим розсипом яскравих дебютів. Особливо цікавими стали концепт-кари від провідних японських автовиробників. Автомобільні новини склали ТОП-5 кращих, на нашу думку, новинок мотор-шоу в столиці Країни Висхідного Cонця.

Nissan привернув до себе увагу концептом Leaf Nismo. “Заряджена” модифікація найпопулярнішого в світі електрокара розганяється до “сотні” за 6 секунд. У автовиробника розраховують, що використання бренду Nismo цілком може підвищити інтерес до моделі.

Nissan Leaf Nismo Concept


Відвідувачі виставки, журналісти і фахівці дуже жваво сприйняли концептуальний кросовер Mitsubishi e-Evolution. Цілком очевидно, що після входження до альянсу Renault-Nissan у автовиробника справи пішли в гору. Вже повідомляється, що протягом найближчих пару років Mitsubishi має намір представити з десяток абсолютно нових моделей.

Mitsubishi e-Evolution Concept


Honda продемонструвала концепт Sports EV. Технічної інформації про автівку практично немає. Повідомляється, що концепт поєднує в собі ефективність електрокара і штучний інтелект.

Honda Sports EV Concept


Не буде великим перебільшенням сказати, що у компанії Mazda одні з найкрасивіших автомобілів в світі. На домашньому автосалоні автовиробник не забув здивувати нової дизайнерської концепцією Kodo 2.0.

Mazda привезла до Токіо відразу два концепти – велике “чотирьохдверне купе” Vision Coupe (майбутній конкурент Audi A7) і елегантний хетч Kai.

Mazda Vision Coupe Concept

Журналісти видання Auto Express повідомляють, що Mazda KAI Concept є передвісником Mazda3 наступного покоління, яку повинні представити в 2018 році.

Mazda Kai Concept

Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти