5 доступних седанів, які на дорозі дадуть «прикурити» будь-якому кросоверу

Останнім часом українці все частіше купують кросовери. Великі, місткі, досить прохідні та, як правило, цілком надійні автомобілі. Для багатьох вони є розумним компромісом між позашляховиком і звичайним легковиком. Проте, на ринку все ще можна знайти цікаві седани, які залишать більшість «здорованів» далеко позаду.

1. Hyundai Equus

Цей автомобіль є преміальним. Машину виготовляли з 2010 по 2016 рік. Сьогодні окремих представників сімейства можна знайти в непоганому стані на вторинному ринку. Саме ця машина південнокорейської компанії заклала базу для створення в майбутньому бренду Genesis. Великий, потужний і стильний автомобіль з досить багатою обробкою комплектувався 3.5-5-літровими двигунами.

2. Ford Mondeo

Аж до четвертого покоління даний автомобіль було складно назвати «винятковим». Однак, все змінилося в п’ятому. Дійсно великий, стильний, з добротною обробкою, а найголовніше – потужний і досить надійний автомобіль покликаний радувати свого власника. Окремо слід похвалити широку варіативність додаткових опцій в згаданому поколінні. Само собою, за кожну доведеться доплачувати. Однак вони в більшості випадків того варті.

3. Skoda Octavia

Всього 7-8 тисяч доларів можна отримати чудовий чеський автомобіль і одну з кращих машин Європи на сьогоднішній день. Завдяки високій надійності, доступності, просторому салону і не дуже дорогому обслуговування – Skoda Octavia є найкращим автомобілем в рідному для себе З класі. Варто відзначити, що комплектуючі для авто, виробляються в тому числі і на базі німецьких технологій.

4. Volkswagen Passat

Не можна не згадати і Volkswagen Passat сьомого покоління, як один з кращих автомобілів класу і марки. Машина ніколи не була бюджетною, хоча на ринку вона коштує зовсім небагато. Високий рівень якості збірки, непоганий салон і представницький зовнішній вигляд – ось далеко не повний перелік переваг, за які можна хвалити і любити Passat. Єдиний серйозний недолік в автомобілі – це використання проблемного «робота» DSG разом з 1.8-літровими агрегатами.

5. Mazda 6

Завершити хотілося б знаковим представником японського автопрому. Машина з непоганими характеристиками і цікавою зовнішністю. Строгий дизайн і мультимедійна система в «шістці» досить сильно нагадує те, як седани роблять «баварці». У машини досить широка варіативність комплектацій та опцій.

Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти