Невбивані автомобілі, на яких можна їздити вічно

На сьогоднішній день автомобільний ринок розширився до величезних масштабів. Його можна розділити на декілька кіл: широкий, міський, сімейний, заміський.

Серед цього розмаїття є авто, які після покупки служать вірою і правдою буквально 2-5 років, а потім починають вимагати підвищеної уваги, передає znaj.ua.

Але є і авто, які заслужили популярність у водіїв завдяки своїй надійності – вони настільки “невбивані”, що на них можна їздити вічно.

Honda Accord

Мабуть, Honda Accord один з найбільш довгоживучих автомобілів на ринку в сучасній історії. Машину створили у 1976 році, тоді вона була ще компактною. У 1989 році Honda Accord стала середньорозмірним автомобілем.

Buick Roadmaster Estate

Не самий популярний, однак, при всьому при цьому дуже відомий автомобіль на вітчизняних теренах Buick Roadmaster Estate, випускався зовсім недовго.

Geo Prizm

Варто відразу пояснити, що насправді Geo Prizm – це зовсім не автомобіль, а величезне сімейство автомобілів із самих різних моделей, що випускалися в різні роки.

VW Van

 

Цей автомобіль знає, напевно, кожен, хоча б тому, що він є, крім усього іншого, один з найбільш впізнаваних символів епохи Хіпі.

Volvo s (Rear-Wheel-Drive Ones)

Не варто говорити про те, що автомобілі цього великого сімейства користуються ще більшою популярністю на ринку. Напевно, буде складно знайти сімейство автомобілів, яке живе так довго.

Saab 900

Широко відомий у Європі шведський автомобіль, який був створений в 1979 році і випускався до 1998 року. Машина стала продовженням “99” моделі.

Subaru Wagon

Безумовно, сімейство Subaru Wagon просто величезна. Вичинити якийсь конкретний автомобіль з нього можна, але не потрібно, адже всі вони по-своєму гарні, досить надійні, безпечні і якісні.

Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти