Які кросовери найдешевші в Україні

Сьогодні в Україні кросовери “роблять касу” багатьом автомобільним брендам. Власне, попит на моделі класу SUV зростає в усьому світі, а ми лише підкріплюємо тренд. Автомобільні новини визначили кілька моделей, представлених на українському ринку, які, як ми вважаємо, є найкращою пропозицією з точки зору ціни-якості.

За орієнтир ми взяли цінову позначку в 500 тисяч гривень (близько 20 тисяч доларів). Тобто це вже далеко не “бюджет”, але цілком-собі масовий продукт.

Відкриває список Renault Duster. У базовому варіанті оснащення кросовер коштує набагато менше півмільйона. Ми ж звернули увагу на дизельну версію Дастера з системою повного приводу і дводисковим роботом EDC-6 в комплектації Privilege. Такий варіант обійдеться від 506 тис. гривень. Він далеко не “порожній”. Присутні, наприклад, такі опції як мультимедійна система і підігрів передніх крісел.

До слова, на початку цієї осені, нагадаємо, дебютував Duster другого покоління (на фото вгорі), але у нас в продаж він надійде не раніше 2018 року.

Скільки новинка буде коштувати в Україні, поки невідомо, але румуни французи обіцяють утримати нове покоління в нинішньому діапазоні цін.

До списку найпривабливіших пропозицій по відносно доступним кроссоверам ми також внесли Suzuki Vitara. Точніше сказати, модифікацію GL+ з повним приводом ALL GRIP і механічною коробкою. Обійдеться така Вітара від 533 тисяч гривень в рамках актуальної акції автовиробника.

Не можна не згадати Nissan Juke, особливо з урахуванням сьогоднішньої спеціальної пропозиції компанії. Нам сподобався передньопривідний варіант вартістю від 519 тисяч гривень (комплектація SE+). Крім 117-сильного двигуна і варіатора тут приваблюють камера заднього виду і, звичайно, інформаційно-розважальна система NissanConnect з 6 динаміками.

Дебют на ринку “другого” Nissan Juke також не за горами.

Hyundai Creta цілком підійде на роль дешевшої альтернативи “старшому брату” Tucson. Правда, нашому ціновому критерію підходить тільки базова версія кросовера. Проте, Крета з приводом 2WD, коробкою-автоматом нехай і в початковій комплектації, але коштує 522 тис. гривень.

Kia Sportage в Україні поки не помічає конкурентів, причому не тільки серед кросоверів. Модель є одноосібним лідером нашого ринку вже багато місяців поспіль. Скажемо більше, Sportage недавно увійшов до десятки бестселерів європейського авторинку.

Взагалі кажучи, в Україні кросовер коштує набагато більше, ніж півмільйона. “Повний фарш” і зовсім тягне під мільйон. Однак в листопаді корейський автовиробник зробив хід конем і запропонував Sportage за особливою ціною в 499 тисяч гривень. Ясно, що це базова комплектація, механічна МКПП, передній привід і “молодший” бензиновий двигун… і тим не менш. До речі, Sportage на наступному рівні оснащення коштуватиме вже від 599 тисяч.

Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти