Топ-3 надійних вживаних позашляховиків, які кращі за нові авто

Не завжди новий автомобіль краще за старий. Враховуючи те, скільки коштує авто з автосалону, іноді раціональніше придбати б/в машину з хорошими характеристиками і невеликим пробігом, ніж віддавати останні гроші за новинку. Позашляховики і кросовери за останні роки стали лідерами продажів. Пропонуємо до вашої уваги рейтинг ТОП-3 б/в автомобілів, які прослужать довше нових.

Вартість недорогого кросовера в автосалоні варіюється в діапазоні 450-600 тисяч гривень. За таку ціну ви можете придбати уживаний кросовер або позашляховик високого класу у відмінному стані.

Suzuki Grand Vitara

Цей японський позашляховик автомобілісти люблять за його простоту у використанні і невибагливість. Рамний кузов, міцна, досить довгохідна підвіска і потужна знижувальна передача трансмісії з передавальним відношенням 1,8 роблять цю модель популярною. У Suzuki Grand Vitara встановлюються 4 бензинових двигуна і 2 турбо дизеля, які служать дуже довго. Кузов довго не іржавіє. Середня вартість такого автомобіля на вторинному українському ринку – близько $7000.

Mitsubishi Pajero Sport

Цей п’ятидверний позашляховик має рамну конструкцію, не розрізний задній міст, жорстко підключаємий передній привід і ніяких електронних блокувань. Mitsubishi Pajero Sport дуже простий і надійний в експлуатації. Його середня вартість на ринку близько $7500.

Jeep Grand Cherokee 2

Ще один надійний автомобіль, серед недоліків якого постійна потреба у свіжому маслі. Якщо часто їздити по бездоріжжю, то доведеться майже кожен рік міняти передні важелі, системи повного приводу часто течуть. Під капотом у Jeep Grand Cherokee 2 знаходяться бензинові двигуни об’ємом 4,0 і 4,7 л. найнадійнішою коробкою передач є КПП з п’ятьма ступенями від компанії Mercedes. Середня вартість цього авто на вторинному українському ринку – близько $8000.

Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти