Названі кращі автомобілі для самоізоляції

Коронавірус стрімко поширюється по всьому світу і від нього може врятувати лише ізоляція.

Українці, як правило, не люблять сидіти вдома без діла і вважають за краще відправитися на прогулянку, що збільшує ризик зараження. Однак для того, щоб убезпечити себе, можна усамітнитися в автомобілі.

Пропонуємо вашій увазі рейтинг моделей, найбільш придатних для захисту від коронавірусу.

На першому місці виявився компактний сітікар Smart ForTwo, завдяки якому можна легко відмовити сусідові в проханні «підкинути до магазину». Компактні розміри цього автомобіля дозволяють з комфортом пересуватися тільки водієві і його невеликій сумці. Аналогічна ситуація з Mini Cabrio. Правда не ясно, навіщо для цього вибирати кабріолет з відкритим верхом.

Замикає трійку лідерів Fiat 500 з його орієнтованістю на активних малогабаритного людей, що цінують мобільність, а не кількість «коней» під капотом.

А ось про наступній моделі цього сказати не можна – BMW 8-Series славиться своїм 4,4-літровим 523-сильним мотором. У такий автомобіль навряд чи попросяться пересічні мешканці. А якщо і ризикнуть, завжди можна виправдатися, що ви – водій, а господаря поки що немає.

У рейтинг також потрапив майже «народний» Daewoo Matiz. У компактному сітікара можна безпечно пересуватися, не боячись заразитися. Крім того, автомобіль досить економічний завдяки своїм 0,8- і 1,0-літровим агрегатам з віддачею в 51 і 63 к.с. відповідно.

Ну а замикає цей рейтинг Renault Twizy. Кумедний міський електрокар більше схожий на закритий квадроцикл з двома кріслами.

Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти