Топ-10 найкращих вживаних автомобілів вартістю до 10 000 євро

При купівлі вживаного автомобіля важливе значення має не тільки його ціна, але і надійність. Хочеться якомога рідше заїжджати на СТО. Пропонуємо вашій увазі ТОП-10 кращих б/в автомобілів за ціною до 10 000 євро, згідно німецькому рейтингу надійності TUV Report 2020.

10. Kia Venga

Kia Venga незважаючи на свої невеликі розміри має просторий салон. У цього автомобіля мало слабких місць. Його власникам лише у 4,3% випадків доводилося відвідувати СТО для усунення тієї або іншої поломки. Купити Venga можна за ціною від 4 800 євро.

9. Audi A3

Стару Audi A3 можна купити за 9 500 євро. Дорого, але це ж преміальний автомобіль. Його власникам лише у 4,3% випадків доводилося відвідувати сервісні центри для усунення тієї або іншої поломки. При купівлі б/в A3 обов’язково перевірте гальма.

8. Toyota Verso

Власники Toyota Verso в 4,3% випадків зверталися в спеціалізовані майстерні для усунення тієї або іншої поломки. Ціна – від 7 000 євро.

7. Opel Adam

Власникам Opel Adam тільки в 4% випадків доводилося заїжджати в спеціалізовані майстерні для усунення тієї або іншої поломки. Ціна – від 5 900 євро.

6. VW Beetle

Якщо ви хочете їздити на VW Beetle, то будьте готові заплатити за нього досить високу ціну – від 7 500 євро. Його власники тільки в 3,9% випадків доводилося відвідувати СТО для усунення тієї або іншої поломки.

5. Opel Mokka X

Opel Mokka X зняли з конвеєра в 2019 році. Якщо вам потрібен надійний невеликий кросовер, то це хороший варіант. Власникам Mokka X в 3,9% випадків доводилося заїжджати в сервісні центри для усунення поломки. Ціна – від 8 000 євро.

4. Honda Jazz

Honda Jazz невеликий, але з просторим салоном автомобіль. Власникам Jazz тільки у 3,2% випадків доводилося заїжджати на СТО для усунення поломки. Ціна – від 8 500 євро.

3. Audi A1

Лише у 3,1% випадків власникам Audi A1 доводилося звертатися із-за поломок в сервісні центри. Ціна – від 7 000 євро.

2. Mercedes A-Class/GLA/CLA

Власникам Mercedes A-Class лише у 2,5% випадків власникам доводилося звертатися на СТО для усунення тієї або іншої поломки. Ціна – від 9 500 євро. За високу ціну ви отримаєте надійний автомобіль, який буде служити вам без проблем багато років.

1. Mercedes B-Class

Власники Mercedes B-Class лише у 2,4% випадків зверталися в сервісні центри для усунення тієї або іншої поломки. Ціна – 7 500 євро.

Джерело today
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти