Як заощадити на автомобільних витратах: поради автомобілістів

Володіння автомобілем – одна з найбільших особистих витрат. Хоча це можуть бути постійні витрати, є багато способів заощадити на витратах, пов’язаних з автомобілем.

Чим більше ви робите зараз, щоб заощадити, тим більше це допоможе вам у майбутньому. Сума, яку можна заощадити, залежить від кожної конкретної людини, тому немає точної формули, щоб сказати вам, скільки ви можете заощадити, але в сучасній економіці кожна економія має значення.

Паливо і водіння

Ви не контролюєте ціни на паливо, але у вас є контроль над паливною економічністю ваших автомобілів. Щоб максимально заощадити на витратах на бензин, придбайте автомобіль з хорошою економією палива. Різниця між автомобілями тієї ж категорії може становити від до 30%, тому обов’язково проведіть дослідження. Якщо у вас є автомобіль з круїз-контролем, використовуйте його. Використання круїз-контролю на шосе підтримує швидкість вашого автомобіля і економить паливо. Водіям, які хочуть заощадити на бензині, також слід подумати про зниження швидкості.

Страхування

Ринок автострахування є конкурентним, тому тверде розуміння страхових полісів є ключем до отримання кращих цін. Ці знання допоможуть вам, коли прийде час подавати претензію, і дізнатися, яке покриття надається вашим полісом. Вам також слід щорічно переглядати свою страховку. Компанії часто пропонують конкурентоспроможні ціни і пільги, щоб або залучити нових клієнтів, або зберегти існуючих. І проаналізуйте, скільки ви можете заощадити, збільшивши свою франшизу. Страхові агенти, швидше за все, не звернуться до вас, якщо ви не знайдете часу, щоб запитати. Якщо ви ще не придбали страховку або готові до щорічного огляду, вам завжди слід порівнювати компанії, тому що дешеві поліси автострахування можна знайти в інтернеті.

Обслуговування

Крім суми на покупку, з автомобілем пов’язано багато витрат. Від палива і технічного обслуговування до страховки і щомісячних платежів – ви будете платити за те, щоб водити машину, поки вона у вас є. У хороших надіях, що ви будете добре піклуватися про свій автомобіль, це буде принаймні протягом наступних кількох років. Автомобіль, який правильно обслуговується буде тримати вас в дорозі довгі роки і економити ваші гроші. Дуже важливо, щоб ваш автомобіль був налаштований. Погано налаштований автомобіль може збільшити ваші витрати на бензин до 30%. Вам також слід переконатися, що ви регулярно міняєте масло. Регулярна заміна масла продовжує термін служби двигуна вашого автомобіля і може заощадити тисячі на можливому ремонті.

Амортизація

Вартість автомобілів знижується, як тільки вони залишають салон, але є деякі заходи, які ви можете зробити, щоб зменшити свої амортизаційні витрати. Подумайте про покупку менш дорогого автомобіля. Чим менше він коштує, тим менше може знецінитися. Не купуйте автомобіль тільки тому, що ви думаєте, що він виглядає красиво і ви можете собі це дозволити. Замість цього вам слід купувати автомобіль, який відповідає вашим потребам. Майте на увазі, що не всі автомобілі знецінюються з однаковою швидкістю. Тому купуйте автомобіль, який має хорошу вартість на вторинному ринку або при перепродажі.

Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти