Названі 5 вживаних бюджетних електрокарів і гібридів, на які варто звернути увагу

Видання Sud.ua вирішило відповісти на питання, на які вживані електромобілі та гібриди варто звернути увагу українцям, передає Твоя МАШИНА.

Читайте також: Названі найдешевші нові кросовери, які можна купити в Україні

До рейтингу увійшли 5 б/у гібридів і електрокарів до $ 25 000

Перше місце посідає Toyota Prius 2018 року – це великий гібридний хетчбек, який пропонує стандартну ефективність і безпеку технологій, а також економну витрату палива. Не можна не згадати стандартну технологію запобігання аварій і довгу історію Toyota по створенню неймовірно надійних автомобілів.

Другу сходинку займає Toyota Camry Hybrid 2017 року – хороший вибір для споживачів, що шукають надійний гібридний седан. У цього автомобіля є безліч стандартних та доступних варіантів безпеки, які роблять Camry Hybrid досить розумною покупкою в цій ціновій категорії.

На третьому місці розташувалася Honda Accord Hybrid 2017.
Якщо потрібен гібридний седан середнього розміру з максимальною паливною економічністю в своєму сегменті, то кращий вибір – Honda Accord Hybrid 2017 року. На 2017 рік оцінний пробіг Accord Hybrid EPA становить 78 км на галон в місті і 75 км на галон на шосе (4,8 л і 5 л на 100 км відповідно), що досить приголомшує, враховуючи місткість найбільшого седана Honda.

Читайте також: У мережі показали новий “горбатий” Запорожець від ЗАЗ

Четверту позицію тримає Hyundai Ioniq 2018.
До цієї моделі варто придивитися уважніше тим, хто шукає відмінну альтернативу Prius. Hyundai Ioniq 2018 року – це просторий хетчбек, з доступним рівнем обробки салону Blue, що трохи перевершує свого японського конкурента. Серед інших переваг – крім форми і обробки Ioniq – безліч доступних технічних функцій, які надає Hyundai.

Завершує рейтинг Kia Optima Hybrid 2019.
Седан середнього розміру, стильний і з доступними технічними характеристиками. За кермом Kia Optima Hybrid такий же плавний, як і у таких конкурентів, як Toyota і Honda. І він вигідно відрізняється в порівнянні з Optima Hybrid попереднього покоління.

Читайте також: АвтоЗАЗ розпочав виробництво нових авто

Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти