Названі автомобілі, які складно продати на вторинному ринку

Купуючи автомобіль мало хто задумується над тим, чи складно його потім буде продати на вторинному ринку чи ні. Але так склалося, що деякі моделі можуть продаватися дуже довго, більше двох місяців, а інші в той же час, будуть розлітатися за декілька днів.

Нижче мова піде про дорогі автомобілі, які складніше за все продати. У США був складений рейтинг, згідно з яким вивели 10 найбільш непопулярних автомобілів в преміум-сегменті. Як не дивно, але відразу 5 позицій в цьому рейтингу займають автомобілі Land Rover.

Середній показник для продажу автомобілів в преміум-сегменті – 68 днів. Виходячи з цих цифр, найгірший результат у автомобіля Land Rover Discovery, який вдається продати приблизно за 200 днів.

На другому місці також розташувався автомобіль цієї ж марки, правда мова йде про моделі Range Rover Velar. Ці автомобілі продають за 188 днів.

Третє місце дісталося преміальному італійському кросоверу – Maserati Levante. Їх продають за 181 день.

Аналітики повідомляють, що непопулярність автомобілів Land Rover на вторинному ринку викликана тим, що вони досить ненадійні і тому часто вимагають втручання механіків.

Читайте також: Названі 10 автомобілів, які дуже часто ламаються та більше часу проводять в сервісі, ніж на дорогах

Джерело sud.ua
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти