Названі найпопулярніші вживані кросовери і позашляховики

Популярність кросоверів і позашляховиків за останні кілька років значно зросла. Але і модельний ряд розширився настільки, що важко підібрати саме той автомобіль, який найкраще відповідає перевагам конкретного споживача. Американський маркетплейс Autotrader склав список найкращих вживаних моделей в категорії SUV (кросоверів) вартістю до $ 20 тис. Правда, в Україні деякі з цих моделей можуть коштувати на кілька тисяч доларів дорожче, інформує Твоя МАШИНА.

1. Honda Pilot 2016

Оновлений Honda Pilot 2016 року випуску пропонує досить місця для 7 пасажирів і сучасний зовнішній вигляд. Pilot має безліч доступних технологій безпеки, таких як адаптивний круїз-контроль, допомога при утриманні смуги руху і попередження про лобове зіткнення, що робить його розумним вибором для сімей, які хочуть захистити своїх дітей.

2. Toyota Highlander 2015

Експерти назвали цю модель «фантастичним середньорозмірним кросовером» з трьома рядами сидінь, в салоні якого достатньо місця для восьми пасажирів. Серед інших переваг – три додаткових силові агрегати, серед яких виділяються гібрид і V6. Також наголошується надійність цього автомобіля і інтер’єр – Highlander добре обладнаний всередині.

3. Toyota Sequoia 2012

Це повнорозмірний позашляховик з трьома рядами крісел і салоном місткістю вісім пасажирів (плюс вантаж). V8-двигун (5,7 л) вигідно вирізняється з-поміж доступних силових установок (потужність 381 к.с.). Експерти відзначили «куленепробивну надійність» Toyota і комфорт за кермом, особливо на відкритій дорозі.

4. Chevrolet Tahoe 2014

Привабливий повнорозмірний позашляховик з просторим салоном на дев’ять пасажирів і повним приводом. Силовий агрегат Tahoe – 5,3-літровий малоблочний Chevy V8-двигун на 320 кінських сил.

5. Jeep Wrangler 2015

Легендарний позашляховик Jeep Wrangler 2015 року має все необхідне, щоб продовжувати рух, коли шосе закінчується. Важко не любити всюдихідний позашляховик зі знімними дверима і відкидним верхом, який також можна використовувати і при повсякденних поїздках, відзначають в Autotrader.

Читайте також: Названі найбільш надійні і ненадійні марки вживаних авто

6. Lexus RX 450h 2013

Гібридний кросовер RX 450h оснащений 3,5-літровим двигуном V6, який працює в тандемі з електромоторами і акумуляторною батареєю, забезпечуючи загальну потужність 295 к.с. Доступний з переднім або повним приводом.

7. Cadillac Escalade 2012

Мало хто з автомобілів в цьому списку можуть відповідати статусу Cadillac Escalade 2012 випуску, відзначили експерти. Розкішний позашляховик пропонує три ряди комфортних сидінь всередині свого масивного, агресивного екстер’єру. Серед варіантів комплектації доступна гібридна силова установка, а також двигун V8 на 403 кінських сили.

8. Lincoln Navigator L 2013

Якщо розкіш і внутрішній простір є обов’язковими, то Lincoln Navigator L 2013 року має бути в списку покупок. Navigator L – це версія з довгою колісною базою, яка збільшує довжину і без того великого Navigator на один фут (30,48 см). На додаток до характерного внутрішньому стилю Navigator L оснащений 5,4-літровим двигуном V8 (310 к.с.).

9. GMC Yukon XL 2012

GMC Yukon XL 2012 року, у якого такі ж шасі і трансмісія, як у Chevrolet Suburban, являє собою стильний позашляховик з більш ніж достатнім простором і технологіями «на всі випадки життя». Yukon XL пропонує потужність V8, якої досить, щоб буксирувати майже 4,5 тонни.

10. Nissan Xterra 2015

Nissan Xterra 2015 року випуску – це великий середньорозмірний SUV на основі пікапа Frontier. 2015-й став останнім роком, коли Nissan представив універсальну позашляхову модель. Єдина силова установка – 4,0-літровий V6 потужністю 261 к.с. Моделі 4 × 4 мають неповний і повний привід з режимами 2WD / 4HI / 4LO і роздавальну коробку з електронним управлінням.

Читайте також: Німці назвали 8 вживаних авто, у яких великі проблеми з надійністю

Джерело enovosty.com
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти