Названі автомобілі, які дешевшають швидше за інших

Виявилося, що швидше за всіх в ціні втрачають седани і компактні кросовери.

За перші 3 роки експлуатації сильніше інших дешевшають компактні кросовери. Одночасно з цим, власникам седанів класу D доводиться найбільше платити за страховку своїх автомобілів.

З’ясувалося, що швидше за все дешевшають компактні кросовери Hyundai Creta, Renault Duster, Volkswagen Tiguan, KIA Sportage і Nissan Qashqai. В середньому вони втрачають 34% від початкової вартості.

Читайте також: Названі найпопулярніші вживані кросовери і позашляховики

У деяких седанів C-класу, наприклад, Hyundai Elantra та KIA Ceed знецінення відбувається трохи повільніше, приблизно на 31,8%. На 31,6% за три роки дешевшають деякі представники сегмента D – Toyota Camry і KIA Optima. Клас B – KIA Rio і Hyundai Solaris – втрачає в ціні ще менше – 27,9%.

Найменше ціна знижуються на средньорозмірні позашляховики. Наприклад, Skoda Kodiaq і KIA Sorento за три роки можуть подешевшати всього на 21,3%.

Крім того, фахівці підрахували і щорічні витрати на утримання автомобілів, включаючи паливо, погашення кредиту та страхові платежі. Виявилося, що власники автомобілів B-класу найбільше витрачають на паливо, власники компактних кросоверів – на оплату кредиту, а у тих, хто їздить на автомобілях D-класу, найбільш витратним пунктом є страховка.

Читайте також: Названі найбільш надійні і ненадійні марки вживаних авто

Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти