Рейтинг найдешевших в обслуговуванні іномарок в Україні

Експерти склали рейтинг найдешевших в обслуговуванні автомобілів в Україні. Як правило, в категорію найдешевших автомобілів в обслуговуванні відносять авто, на які легко знайти запчастини і при цьому легко їх замінити.

Список найнадійніших і дешевих для ремонту в Україні авто:

1. Daewoo Lanos/Sens – без перебільшень найдешевший автомобіль в плані ремонту.

2. Chevrolet Lacetti має «фірмові» поломки у вигляді поточної прокладки клапанної кришки або клапана рециркуляції відпрацьованих газів.

3. Chevrolet Aveo підносить часті сюрпризи у вигляді поломок модулів запалювання, прокладок кришки клапанів і котушки запалювання.

4. Geely Emgrand ЕС7 невибагливий автомобіль з дешевими запчастинами. Правда в порівнянні зі своїми суперниками має трохи більше мінусів в плані початкової надійності.

5. Chery Tiggo – найдешевший кросовер в обслуговуванні в Україні. Проблеми можуть виникнути тільки з роликами і ГРМ, які виходять з ладу до 35 тис. км.

Читайте також: Названі 10 найдешевших японських авто, які відрізняються швидкістю і якістю збірки

Найдешевші в обслуговуванні б/у іномарки з США:

1. Kia Optima (K5) – вартість запчастин трохи вище, ніж у попередніх автомобілів

2. Toyota Camry – незважаючи на те, що запчастини на автомобіль не найдешевші в сегменті, в сукупності з частотою поломок, автомобіль виходить досить економічним в довгостроковій перспективі.

3. Kia Sorento – досить невибагливий і якщо говорити про недорогі в обслуговуванні кросовери з США, то це явно один з кращих варіантів.

4. Volkswagen Passat – оригінальні запчастини на цей автомобіль дуже недешеві, але від компанії VAG іншого чекати не доводиться. У той же час, в Україні велика кількість аналогічних авто з-за кордону і якщо ви не гидуєте деталями з розборок, то обслуговування бізнес-седана обійдеться досить недорого.

5. Ford Fusion – ще один американець, який може похвалитися недорогою вартістю ремонту. І відносною надійністю, що робить його досить економічним в обслуговуванні автомобілем.

Читайте також: Названі 5 найбільш надійних авто: рідко підводять і не вимагають дорогого ремонту

Джерело sud.ua
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти