Найпопулярніший Renault в Україні: у скільки обійдеться вживаний Logan

Автомобіль Renault Logan дуже популярний серед українців. Його доволі бюджетна ціна робить його одним з лідерів продажів. Тому і на вторинному ринку автомобіль популярний.

Експерти сайту АвтоОбоз з’ясували за скільки можна придбати вживаний Renault Logan в Україні, інформує Твоя МАШИНА.

Найдорожчим авто на вторинному ринку виявився майже новий Logan, який продають за $ 14 900.
Чому вживане авто дорожче нового? Даний автомобіль йде у кузові універсал MCV. Крім того, машина оснащена потужним дизельним двигуном об’ємом 1,5 л на 90 к.с.

А також має електропакет, круїз-контроль, шкіряне кермо, кліматичну установку. Зазначений пробіг – 15 000 км.

Найдешевша пропозиція складає $ 1999. Автомобіль 2010 року випуску з пробігом 200 000 км. Але скоріше за все найбільше на формування ціни вплинуло ДТП, після якого автомобіль ще потрібно ремонтувати.

Ще один варіант пропонують за $ 3000. Пробіг становить 188 000 км. Зазначається, що в авто встановлене ГБО.

А от за $ 3500 продають авто з пробігом 500 000 км. Чому така різниця? Скоріше за все власник показує справжній пробіг, завдяки чому можно реально оцінити технічний стан моделі.

За $ 4150 продають авто з пробігом 148 000 км.

Ціна трохи вище інших подібних пропозицій. Автомобіль 2006 року випуску – модель першого покоління, до рестайлінгу. В оголошенні зазначено, що автомобіль не потрапляв в ДТП і знаходиться в хорошому стані. Фото цю інформацію в більшій мірі підтверджують. Маленький пробіг для авто такого віку, але хто знає, як машина експлуатувалася.

Пропозиції, що зустрічаються в середньому коштують $ 10 000. Їх чимало. В цьому випадку у автомобілів пробіг на рівні 50 000 км (плюс-мінус 10 000 км) і це завжди автомобілі другої генерації в оновленому вигляді. Така ціна близька до нового авто з салону, але на вторинному ринку завжди представлені варіанти в більш цікавих комплектаціях.

Читайте також: Найдешевший Renault в Україні: у скільки обійдеться вживаний Sandero

Джерело obozrevatel.com
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти