Названо топ-5 найнадійніших старих кросоверів до $ 15 000

Автомобільне видання Autonews, спираючись на провідні світові рейтинги – TUV, Dekra, ADAC, Consumer Reports і J.D.Power – опублікувало ТОП-5 найбільш надійних кросоверів в світі, які можна придбати за ціною до $ 15 000, інформує Твоя МАШИНА.

Opel Mokka

Перше місце в рейтингу зайняв кросовер Opel Mokka. Ця модель раніше лідирувала в останньому звіті німецької «Асоціації технічного нагляду» в сегменті від 4 до 6 років. Найімовірніше, в даному випадку мова йде про версію з 1,8-літровим атмосферним двигуном, відсоток несправностей якого склав менше 5% при пробігах більше 60 тис. км.

Lexus RX

На другому місці списку розташувався преміальний кросовер Lexus RX, який за заявою агентства J. D. Power доставляє своїм власникам набагато менше труднощів, ніж будь-який інший «однокласник». Відсоток його поломок, як і у Opel Mokka, становить не більше 5%. За $ 15 000 кросовер Lexus RX можна придбати тільки 2006-2009 років випуску.

Toyota RAV4

Третій рядок рейтингу знаходиться у постійного учасника подібних списків – Toyota RAV4, дев’ять з десяти його власників ніколи не стикалися з якими-небудь технічними проблемами. Маючи $ 15 000, можна буде купити таку модель, яку випускали приблизно з 2005 по 2014 роки.

Honda CR-V

Також традиційно в такі рейтинги потрапляє і ще один представник японського автопрому – Honda CR-V. Цей кросовер в будь-якому своєму поколінні здатний без проблем проїхати 300-350 тис. кілометрів. За $ 15 000 на ринку можна підшукати варіант молодше 10 років і з невеликим пробігом.

KIA Sportage

І замикає даний рейтинг кросовер KIA Sportage. Надійність і безпроблемність даної моделі останнім часом не раз відзначали експерти агентств Consumer Reports і J. D. Power. Маючи в кишені $ 15 000, є можливість купити такий кросовер не старше 7 років і з 2,0-літровим атмосферним двигуном, який буде поєднуватися з «механікою» або «автоматом».

Читайте також: Названі найпопулярніші гібриди в Україні за 2020 рік

Джерело tarantas.news
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти