Названо автомобілі зірок YouTube

Фахівці порталу «110km» опублікували список автомобілів, на яких їздять ведучі популярних YouTube-каналів, інформує Твоя МАШИНА.

Так, геймер і відеоблогер Frost, досить популярний в YouTube, до своїх 25 років вже зміг заробити на гарненький кросовер Jeep Grand Cherokee SRT. Не дивно, адже його канал налічує майже 9 млн підписників, а кожне відео набирає не менше мільйона переглядів.

Під капотом машини знаходиться 5,7-літровий 8-циліндровий агрегат потужністю в 468 кінських сил в парі з 8-ступінчастою АКПП. З 0 до 100 позашляховик розганяється за якихось 4,8 секунди. Привід – повний.

Юрій Дудь – першокласний журналіст, який має велику аудиторію (8,21 млн), піднімає гострі соціальні теми і здатний поставити незручні питання найнесподіванішим гостям. Очевидно, що Дудь може дозволити собі преміальне авто з потужним двигуном, однак це не вписалося б у його образ «свого пацана». Тому топовий блогер їздить на корейському позашляховику Hyundai Santa Fe.

Машина приводиться в рух 188-сильним 2,4-літровим бензиновим агрегатом, максимальний крутний момент якого становить 241 Нм. Установка працює в парі з 6-ступінчастою АКПП. Дизельна модифікація має в підкапотному просторі 2,2-літровий турбований мотор. Його потужність становить 200 кінських сил, а максимальний обертовий момент досягає 440 Нм. Двигун поєднується з новою 8-ступінчастою АКПП.

Ксенія Собчак отримала за контрактом Audi A8, підписники її каналу на YouTube (1,79 млн) відзначили, що машина під стать господині: стильна і характерна. Правда, через черговий скандал, який був спровокований різким жартом Собчак в період галасу навколо вбивства Джорджа Флойда, машину у неї відкликали. Сама Ксенія свою А8 просто обожнювала.

Ведучий шоу «+100500» – Максим Голополосов – на своєму каналі має серйозну аудиторію: 10,5 млн користувачів. Однак він намагається захистити своє життя від зайвої уваги і приховує подробиці свого життя. За спостереженнями деяких фанатів, Макс катається на британському люксовому позашляховику Land Rover Range Rover.

Молоді блогери вибирають більш технологічні авто. Наприклад, Іван Рудський (Івангай) з 17-мільйонною аудиторією до 24 років заробив на американський електрокар Tesla Model S – мрію багатьох просунутих автомобілістів.

Інженери Tesla змогли збільшити заявлений кілометраж Model S з 100-кіловатної батареєю з 390 до 402 миль (650 км). Машина отримала нові шини зі зниженим опором коченню і диски Tempest, краще оптимізовані з точки зору аеродинаміки. Режим рекуперації підключається навіть на низькій швидкості, а у електродвигуна на задній осі є електричний масляний насос.

Ілля Варламов, відомий урбаніст з популярним каналом (1,92 млн передплатників) топить за те, щоб жителі мегаполісів відмовлялися від особистих транспортних засобів на користь громадського транспорту. Мовляв, місто має бути зручним, перш за все, для пішоходів. Не можна посперечатися. Проте, на рахунку Варламова було багато автомобілів. Одна з останніх – Volvo S60. Чи катається він зараз на ній – невідомо.

У моторну гаму увійшли 2 бензинових силових агрегати. Варіанти, оснащені мотором T4 (190 кінських сил), доступні тільки з приводом на передні колеса. Повний привід пропонується за замовчуванням для Volvo S60 з установкою Т5 (249 кінських сил). Базовий автомобіль в комплектації Momentum доступний з 190-сильним агрегатом і переднім приводом.

Читайте також: Названо 10 авто з найповільнішим розгоном до 100 км/год

Джерело tarantas.news
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти