Названо топ-4 найкращих кросоверів з великим пробігом

У список увійшли автомобілі, яким під силу час.

Зараз існують різні рейтинги надійності автомобілів, які засновані на кількості відмов окремих моделей. Наприклад, в Німеччині рейтинги надійності складають такі організації, як Debra і TUB, а також загальнонімецький автомобільний клуб ADAC. У США найбільш серйозне дослідження пропонують незалежна організація Consumer Reports і маркетингове агентство JD Power, які опитали тисячі автовласників.

Ці рейтинги майже завжди відрізняються один від одного, але якщо ви уважно подивитися тільки на автомобілі з великим пробігом, вони майже завжди знаходяться в кінці списків. Autonews виділив 5 з них, які, незважаючи на вік і пробіг, можуть служити своїм власникам довгі роки.

Subaru Forester

Той факт, що понад 15% власників American Forester не хочуть міняти свій автомобіль навіть після більш ніж 10 років експлуатації, свідчить про те, що у бренду не тільки лояльна аудиторія, а й те, що це дуже надійна модель. Кросовер відрізняється потужними атмосферними двигунами і «непорушним» 4-ступінчастим автоматом. Це стосується як другого покоління (SG), так і третього (SH).

Toyota RAV4

Більше 90% власників Toyota RAV4 ніколи не стикалися з технічними проблемами, як, наприклад, кросовер другого покоління, який випускається з 2001 року. У інших дефекти також дуже рідкісні. Атмосферні двигуни об’ємом 2,0 і 2,4 літра вважаються «вічними», а АКПП – практично «невбиваема».

Honda CR-V

Традиційно високі позиції в рейтингах надійності марки Honda, в основному, обумовлені кросовером CR-V, який без капітального ремонту проїжджає понад 300 000 км. Consumer Reports протягом багатьох років називає його лідером надійності в своєму класі, а німецький TUV поставив його в трійку кращих моделей на термін до 10 років. Надійні не тільки атмосферні двигуни і коробка передач, але і підвіска.

Lexus RX

І сам бренд, і його флагманський кросовер протягом багатьох років займають перші місця в рейтингах надійності в США. За даними JD Power, у Lexus RX найменше проблем у порівнянні з іншими моделями цього класу. Його показник надійності становить вражаючі 95,35%. Аналогічні оцінки дані в дослідженні англійського видання Auto Express. Однак всі рекомендують друге і третє покоління RX, але з безнаддувними двигунами.

Читайте також: Названо найдешевші скросовери, які не бояться бездоріжжя

Джерело sud.ua
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти