Які авто українці найчастіше шукають в інтернеті: з’явилися цікаві дані

На протязі 2020 року 83% покупців нових авто шукали інформацію про нові моделі машин і рестайлінг існуючих в інтернеті. Серед головних джерел інформації опинилися новинні сайти, відео на YouTube ті сторінки автомобільних дилерів.

Відповідні дані озвучив Сергій Братусь з Google Ukraine на конференції “Auto.Ria”.

З кожним роком все більше і більше людей користуються онлайн-ресурсами для того, щоб ознайомитися з автомобільним рядом, а тільки потім йдуть до автосалону, щоб подивитися на авто.

Компанія Google провела дослідження в Східній Європі, яке показало, що кожен 4-й покупець нової машини обирає нову модель того ж бренду, який у нього вже є, а 7% – повертаються до попереднього бренду, який у них був раніше. 27% споживачів готові змінити бренд, а 47% купують автомобіль вперше.

Українці шукають в інтернеті більше інформації про нові машини, а не про вживані. Хоча коли доходить справа до придбання, то ситуація змінюється: результати продажів в Україні говорять про зворотнє. До того ж, лідерами серед брендів в пошуку практично повторюють рейтинг продажів в Україні: це Renault, Toyota, Nissan і Skoda.

Читайте також: Скільки середніх зарплат потрібно українцям, щоб накопичити на новий автомобіль

Джерело apostrophe.ua
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти