Названо найнадійніші бренди авто – ці машини майже не підводять

Було оприлюднено черговий рейтинг найнадійніших автомобілів Американською організацією Consumer Reports, до списку якого увійшли 10 автомобілів, які по словам експлуататорів мають найменше проблем у використанні.

Список було складено за словами 330 тисяч жителів США, що користуються автомобілями які були випущені вже у 21 столітті, також вони назвали проблеми з якими вони зіткнулися на протязі цього року. Автомобілі оцінювалися за 100-бальною шкалою.

На першому місці ми можемо побачити автомобілі марки Mazda. Найменше власники авто скаржилися на модель MX-5 Miata, другою по надійності машина компанії – CX-30.

Друге місце зайняли автомобілі компанії Toyota, лідером цієї марки по надійності виявився гібрид “Пріус”. Що саме цікаве – улюбленець українців RAV4 отримав лише 49 балів, у той час як Camry, Corolla, Highlander і 4Runner отримали більші бали.

Наступною у рейтингу ми бачимо компанію Tesla, їй вдалося набрати лише 29 балів, та зайняла вона 25 місце в списку. На здивування, найменше проблем було виявлено у найдешевшого автомобіля компанії – Model 3, його рахунок налічує 53 бали. Проте, серед усього модельного ряду найбільш проблемним виявився Model Y, який отримав 5 балів.

Тож, топ-10 найбільш надійних автомобільних брендів виглядає так:

Mazda – 83 бали;

Toyota – 74 бали;

Lexus – 71 бал;

Buick – 70 балів;

Honda -63 бали;

Hyundai – 62 бали;

Ram – 58 балів;

Subaru – 57 балів;

Porsche – 55 балів;

Dodge – 54 бали;

Infiniti – 54 бали.

Читайте також: Названо довговічні авто з пробігом, які надійно служать і рідко ламаються

Джерело apostrophe.ua
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти