Назвали найбезпечніші автомобілі за версією Euro NCAP

Європейська організація Euro NCAP провела чергову серію краш-тестів, в ході яких перевірила безпеку 7 автомобілів. З них 5-ти моделям вдалося отримати максимальну оцінку 5 зірок, а двом іншим – 4 і 3 зірки, інформує Твоя МАШИНА.

Land Rover Defender – 5 зірок

Автомобіль пройшов випробування в модифікації 110. Модель отримала оцінку 85% за захист дорослих пасажирів і дітей, 79% за роботу помічників водія і 71% за захист велосипедистів і пішоходів.

Audi A3 – 5 зірок

Хетчбек Audi A3 також отримав 5 зірок від Euro NCAP, при цьому рівень захисту дорослих в автомобілі склав 89%. Безпека дітей становить 81%, інших учасників дорожнього руху – 68%. Робота помічників водія оцінюється в 73%.

Kia Sorento – 5 зірок

Серед «відмінників» і Kia Sorento четвертого покоління. Найбільшу оцінку отримали допоміжні системи автомобіля – 87%. Безпека дітей склала 85%, а дорослих пасажирів – 82%. Однак захист вразливих учасників дорожнього руху отримала лише 63%.

Isuzu D-Max – 5 зірок

Безпека дітей оцінюється в 86%, дорослих – в 84%, а робота помічників – 83%. Захист пішоходів отримала 69%.

Seat Leon – 5 зірок

Нове покоління Seat Leon також взяло максимальні 5 зірок, але іспанський хетчбек отримав найвищу оцінку за захист дорослих пасажирів в автомобілі – 92%.

Honda e – 4 зірки

Електрична версія Honda отримала 4 зірки, при цьому безпеку дітей склала 82%, дорослих – 76 і пішоходів – 62%. Робота помічників водія отримала 65%.

Hyundai i10 – 3 зірки

З семи учасників новий Hyundai i10 показав себе гірше всіх, отримавши 3 зірки Euro NCAP. У корейської моделі найвищий бал з захисту маленьких пасажирів – 75% з високим ризиком отримання травм при ударах ззаду і збоку.

Читайте також: Названо найнадійніші кросовери з “вічним” двигуном і великим кліренсом

Джерело sud.ua
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти