Найдешевший паркетник Hyundai зняли на відео

У листопаді цього року стало відомо, що компанія Hyundai готується до представлення субкомпактного паркетника. Саме тоді у Кореї були зроблені фото замаскованих прототипів. Скоріш за все, офіційні фото опублікують ближче до кінця 2020 року, а прем’єру маленького кросу корейської марки проведуть уже в наступному році.

Місцевим ЗМІ відомий лише заводський індекс – АХ1, але саме ім’я майбутнього кросу ще не відоме.

Також на YouTube-каналі W2enter TV є відео з новинкою, яке теж було зняте у Кореї.

Найімовірніше, це буде кросовер “початкового рівня”, який ще носить титул найдешевшого SUV компанії. За неофіційною інформацією, цей автомобіль лише тестується у Кореї, але призначений він для небагатих азіатських ринків, типу Індії та Індонезії, а за іншою версією – кросовер також продаватимуть і на батьківщині у Кореї.

Новий паркетник матиме “квадратний” кузов, зявдяки якому модель отримала широку сітчасту радіаторну решітку, та двоярусну головну оптику, а ручки задніх дверей заховані зверху. Новий кросовер явно буде меншим у розмірах ніж Hyundai Venue.

За даними профільних корейських медіа – паркетнику може дістатися турбоверсія мотора 1.0., а ось привід, напевно, тільки передній.

Читайте також: Названо кращі вживані автомобілів до 5 тис. євро

Джерело mmr.net.ua
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти