Американці назвали кращі автомобілі 2020 року

Опублікований перелік претендентів на звання північноамериканського автомобіля року (North American Car and Truck of the Year). Переможців оголосять 11 січня.

В цілому вибрали 9 фіналістів з 27 моделей, які потрапили до півфіналу. Вони традиційно розділені на три категорії.

У сегменті легкових автомобілів на перемогу претендують преміальний седан Genesis G80, нові Hyundai Elantra і Nissan Sentra. В фінал не потрапили Acura TLX, Cadillac CT4, Kia K5, Mercedes-Benz E-Class і Polestar 2.

За звання кращого кросовера поборються Ford Mustang Mach-E, Genesis GV80 і Land Rover Defender. Раніше також на перемогу претендували Cadillac Escalade, Chevrolet Tahoe / Suburban і Trailblazer, Ford Bronco Sport, Hyundai Santa Fe, Kia Seltos і Sorento, Mazda CX-30, Nissan Rogue, Toyota RAV4 Prime і Venza, Volvo XC40 P8 Recharge.

У номінації «Кращий пікап 2020 року» фіналістами є Ford F-150, Jeep Gladiator Mojave і Ram 1500 TRX. Конкурент у них був всього один – Ford Super Duty.

Конкурс North American Car and Truck of the Year проводять з 1989 року. Кращих обирає журі з 60 автожурналістів США і Канади. У минулому році переможцями стали спорткар Chevrolet Corvette, кросовер Kia Telluride і пікап Jeep Gladiator.

Читайте також: Названо вживані автомобілі, від покупки яких краще відмовитися

Джерело firstgear.ua
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти