Названо найекономічніші автомобілі для їзди по місту

Британське видання “Herald” опублікувало рейтинг кращих малолітражок, призначених для пересування по міських дорогах, інформує Твоя МАШИНА.

В основу рейтингу покладено принципи компактності, економічності, доступності і популярності.

Ціни на пальне постійно зростають, і ця обставина змушує автомобілістів звертати увагу на більш економічні варіанти.

Для зручності в малому і середньому класі представлено по 5 найбільш економічних автомобілів, призначених для пересування в умовах міста.

Автомобілі малого класу:

До цієї групи можна віднести ряд автомобілів, що характеризуються економічною їздою.

1. Renault Logan

Це авто отримало достатню популярність через надійність своїх агрегатів, якісного складання і непоганих показників доступності. При їзді по місту Логан споживає 8,5 л пального. Виробник оснастив автомобіль досить економічним бензиновим мотором. До того ж, автомобіль має просторий салон, що дозволяє використовувати його не тільки для перевезення пасажирів, а й в комерційних цілях.

2. Ford Fiesta

Для цього автомобіля характерна компактність і маневреність. До швидкості 100 км / год авто здатне розігнатися за 11,4 секунди. При пересуванні в умовах міста авто витрачає 8,4 л бензину.

3. Volkswagen Jetta VI TDI

Витрата по місту становить 7,5 л. Це седан з чотирма дверима. Мотор 2,0 л. демонструє непогану паливну економічність.

4. Peugeot 208

У автомобіля цієї марки витрата бензину ще нижче і становить 5,1 л. При парковці, як правило, труднощів не виникає, а по перевантаженим міських дорогах пересуватися дуже зручно.

5. Kia Rio

У такому варіанті він створювався як компактний молодіжний автомобіль. Споживання пального змусить здивуватися будь-якого автомобіліста, адже воно становить всього 3,6 л. Автомобіль оснащений змішаним двигуном 1,1 л.

Читайте також: Названо нові авто, які в Україні коштують дешевше ніж в Європі

Середній клас:

До цієї групи також можна віднести ряд економічних представників.

1. Hyundai Accent 1,6 л

В умовах міста автомобіль споживає 6,0 л. Цей Південнокорейський представник має найоптимальнішу конфігурацію. Движок 1,6 л, КП на 6 ступенів.

2. Skoda Octavia 1,4 л

Споживання при їзді по місту становить 6,4 л. Чеський виробник обладнав автомобіль 7-ми ступінчастою роботизованою КП. На авто встановлено турбований бензиновий двигун, потужність якого становить 150 к.с. Але автомобіль хороший для міста тільки в тому випадку, якщо має місце помірний рух.

3. Volkswagen Passat 1,4 TSI

У міських умовах авто споживає 6,1 л. Цей представник німецького виробника вважається найбільш економічним серед моделей середнього класу. Авто відрізняється якісною збіркою і непоганим дизайном.

4. Toyota Corolla 1.33

Автомобілісти полюбили цей седан за його сучасний дизайн і надійність. Крім того, автомобіль демонструє високу безпеку, має комфортабельний салон. Про економічність можна судити за показниками витрат пального, які становлять 5,6 л (змішаний режим). КПП налаштована досить добре, що дозволяє без проблем пересуватися по місту.

5. Hyundai i30 1.4 MPI

Автомобіль обладнаний двигуном потужністю 100 к.с. Витрата палива становить 6,0 л. Якщо автовласник правильно експлуатує автомобіль, то може досягти ще більших показників економії в порівнянні з тими, що вказані в технічному паспорті.

Читайте також: Названо кращі позашляховики, які не боятися бездоріжжя і рідко ламаються

Джерело uamotors.com.ua
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти