Названо топ-3 кросоверів з незвичайним дизайном

Кросовери стрімко увірвалися на світовий авторинок, і виробники тут же почали пропонувати споживачам все нові і нові моделі цього класу. Втім, іноді в гонитві за різноманітністю дизайнери перегинають палицю, випускаючи досить дивні на вигляд автомобілі.

Pontiac Aztec

Цей зразок неадекватного дизайну побачив світ на самому початку «нульових» і не протримався на конвеєрі до середини згаданого десятиліття. Творцям б відразу взяти до уваги дуже неоднозначні відгуки на машину при перших показах, але в Pontiac все ж вирішили ризикнути, і прогадали.

Машина так і не змогла полюбитися масовому покупцеві і після чотирьох років виробництва з неї було вирішено розпрощатися. Більш того, невдача «Ацтека» посилила проблеми марки Pontiac, в результаті чого остання була ліквідована в кінці «двотисячних».

Citroen C4 Cactus

Французький кросовер – це той випадок, коли дизайн або подобається, або ні. З одного боку, машина виглядає нетривіально і вельми цікаво. З іншого боку, для багатьох такий підхід до дизайну просто неприйнятний. Втім, такий екстравагантний кросовер все ж не провалився на ринку і знайшов свого покупця.

Можливо, справа тут в тому, що від Citroen в принципі складно очікувати стандартного підходу до дизайну, адже марка славиться своїми незвичайними машинами. Тому для фанатів марки подібні вкрай нестандартні рішення – тільки в радість.

Nissan Juke

Ще один вкрай неоднозначний автомобіль, який теж розділив автолюбителів на два непримиренні табори. Так, одним цей компакт-кросовер категорично не подобається, а інші, навпаки, знаходять у ньому чимало екстравагантного і цікавого.

Судячи з того, що машина все ще у виробництві, любителів незвичайної зовнішності виявилося чимало, особливо серед жінок-водіїв, яким дуже сподобався такий зухвало експресивний дизайн.

Відзначимо, що випускаючи такі незвичайні і екстравагантні автомобілі, виробники нерідко серйозно ризикують. Адже далеко не завжди настільки сміливі рішення знаходять відгук у покупця, і великий ризик розпрощатися з моделлю, не дотягнувши навіть до першого рестайлінгу.

Читайте також: Назвали найнадійніші двигуни і автомобілі сучасності

Джерело avtonovostidnya.ru
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти