Названо 9 найнадійніших автомобілів, власники яких забули дорогу на СТО

Як вважають багато водіїв, надійність автомобіля – одне із найболючіших питань нашого часу. Дійсно, непросто знайти машину, яка безвідмовно прослужить багато років. Американська дослідницька фірма J.D. Power and Associates представила результати опитування, в якому 33 560 автовласників розповіли про проблеми своїх машин 2013 року випуску. У кожному класі визначено лідер. Тепер ці моделі можна назвати заслужено найнадійнішими, інформує Твоя МАШИНА.

1. Fiat 500

Італійський хетчбек Fiat 500 не тільки став Автомобілем року за версією журналу CAR Magazine, але також найнадійнішою машиною в класі міських автомобілів.

2. Lexus ES

Новітній седан Lexus ES – це вже 6-е покоління престижного автомобіля бізнес-класу. Модель оснащується бензиновими двигуна об’ємом до 3,5 літрів і автоматичною коробкою передач.

3. Buick Verano

Хетчбеки і седани Buick Verano складно назвати 100% американськими машинами. Фактично, це Opel Astra зі зміненим зовнішнім виглядом, а продається модель тільки на китайському ринку.

4. Honda Jazz / Fit

Серед компактних японських хетчбеків непросто вибрати найнадійніший. За запевненням фахівців, саме Honda Jazz – лідер опитування.

5. Mini
Найнадійнішим компактним спортивним автомобілем названий англо-німецький Mini. Машини випускаються з 2001 року і завоювали любов багатьох водіїв своїм неординарним зовнішнім виглядом і відмінною якістю.

6. Chevrolet Malibu

Середньорозмірний седан Chevrolet Malibu не дуже популярний на нашому ринку, але це не заважає йому бути в цьому списку.

7. Lexus GS

Спортивний седан Lexus GS можна назвати осередком кращих японських технологій. Складно знайти технічну новинку, якої немає на цій машині. І все працює без відмов, адже тільки так можна «побити» конкурентів з BMW, Mercedes-Benz і Audi.

8. Chevrolet Camaro

Chevrolet Camaro, Автомобіль року за версією журналу Motor Trend, це типово американський спортивний автомобіль. У ньому все велике: і кузов, і двигун (об’ємом від 2,0 до 6,2 літра).

9. Buick LaCrosse

Найнадійнішим повнорозмірним автомобілем названий Buick LaCrosse. Машина збирається на заводах в США, Китаї і Кореї.

Читайте також: Названо найдешевші нові авто в Україні в 2021 році

Джерело novate.ru
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти