Бюджетні та надійні: назвали найдоступніші моделі автомобілів на світовому ринку

Більшість людей вибираючи автомобіль дивляться на його вартість. У статті представлені 5 найдешевших автомобілів у світі, інформує Твоя МАШИНА.

Dacia Sandero

Перше місце в більшості країн Європи заслужено домігся автомобіль хетчбек Sandero не маловідомого бренду Dacia. В Україні цей автомобіль відомий під іншою назвою «Renaut». У більшій частині європейських країн цей автомобіль в середньому можна придбати за 7500 євро. Що, звичайно ж, при рівні життя в даних країнах є дуже навіть прийнятною ціною. З практично мінімальною зарплатою більшість людей з різних країн Європи можуть накопичити на нього за півроку роботи.

Dacia Logan

Цей автомобіль придбав величезну популярність у Франції. Так як він виробляється в цій країні, французам Dacia Logan дуже полюбився. Жителі цієї країни зможуть придбати його за ціною, порівняною шести-семи зарплатам. Практично без зусиль будь-який француз може знайти собі відповідний варіант за 8000 євро.

Chevrolet Spark

У США практично найдоступнішим в фінансовому плані є саме автомобіль цієї марки. Прославився цей автомобіль в Штатах завдяки низькій витраті палива через відмінну швидкість. За таке чудо американського автопрому громадянам даної країни не шкода віддати будь то 13 000 доларів. Звичайно ж для американця ця сума є дуже привабливою. Що сприяє цьому автомобілю продаватися великою кількістю одиниць.

Renault Kwid

Найбільше пощастило жителям Південної Америки, а саме Бразилії. А все тому, що в цій країні найдешевшим виявився кросовер. Хоч цей автомобіль і має невеликий розмір, все ж бразильці знайшли в ньому все, що необхідно для комфортної їзди. І це той випадок, коли ціна реально виправдана. Вартість Renault Kwid в Бразилії становить 7500 доларів. Але, на жаль, така сума, враховуючи мінімальні зарплати, не є такою вже й маленькою. Для придбання цього авто потрібно приблизно 19 мінімальних зарплат.

Читайте також: Що потрібно знати при їзді на машині в сильні морози

Джерело sud.ua
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти