Назвали найдоступніші кросовери сучасності

Кросовери в Україні впевнено набирають популярність, тому був складений рейтинг найдешевших моделей цього класу, передає «Твоя МАШИНА ».

Якісь авто дорожчі, якісь дешевші. Кожен може вибрати на свій смак.

Suzuki S-Presso

Маленький кросовер, створений японцями, має брутальний дизайн, що нагадує Suzuki Jimny.
Передній привід і невеликі колеса не дозволяють вільно роз’їжджати по бездоріжжю, зате ціна в 5 200 доларів цілком виправдана.

Автомобіль оснащений 1-літровим мотором на 68 к.с. з 90 Нм. Є вибір між 5-ступінчастою МКПП і «автоматом». Дисплей мульмедіа може здивувати своєю круглою формою. Також підтримуються Apple CarPlay і Andriod Auto.

Mahindra KUV100

Теж невеликий кросовер, але вже індійський. Ціна починається від 8 000 доларів, але машина для своїх грошей досить незвичайна.

Хоча деяких може відлякати дизайн авто. Мало кому машина здасться привабливою через безліч складних виштамповок на невеликому кузові і решітки з дрібними хромованими «зубами».

Автомобіль оснащений двигуном на 1,2 літра з 83 к.с., відповідним екологічним вимогам. Може він і не найпотужніший, але для такої компактної машини підходить в самий раз.

Renault Kwid

Найдешевший кросовер Renault, та й взагалі в сегменті, вартість якого складає всього 4 000 доларів. Адже компанія і розраховувала створити доступний автомобіль для тих, хто не живе на широку ногу.

Після рестайлінгу машина освіжила зовнішній вигляд і отримала модифікацію Climder з кольоровими акцентами на кузові і в салоні.

Кросовер пропонується або з 0,8-літровим двигуном на 54 к.с. і 72 Нм, або з 1-літровим на 68 к.с. і 91 Нм. Також можна вибрати як «механіку», так і «автомат». У салоні встановлена ​​мультимедійна система з монітором на 8 дюймів з підтримкою Apple CarPlay і Android Auto.

Renault Kiger

Французький кросовер був представлений 28 січня 2021 року. Коштує авто 7 000 доларів, але має досить непогані для такої ціни характеристики.

Дизайн вражаючий: у передній частині встановлена ​​велика решітка і дворівнева світлотехніка з вузькими денними ходовими вогнями, а в задній частині авто – ліхтарі у вигляді С-образних блоків.

Двигун виконаний в двох варіантах, обидва на 1 літр: безнадувной на 72 к.с. і з турбіною на 100 к.с.

Hyundai Venue

Самий компактний кросовер Hyundai, ціна якого в Індії становить 10 000 доларів. А з 2021 року авто можна буде придбати і в Україні, але вже за 18 000 доларів. Збільшення ціни сталося тому, що в Україні буде продаватися глобальна модифікація. При цьому в США вона буде коштувати від 17 000 доларів.

Кросовер має ефектний дизайн і хороше оснащення. У парі з механічною КПП або варіатором встановлений бензиновий двигун на 1,6 літри потужністю 120 к.с.

Читайте також: Назвали найбільш продавані автомобілі України

Джерело sud.ua
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти