Назвали автомобілі, які не користуються попитом на українському ринку

Деякі моделі автомобілів не прижилися в Україні, але зовсім не через погану начинку. Більшість представлених машин добре обладнані і мають високу репутацію. Тут справа в імпортерах.

Імпортер може виставити занадто високу ціну або не може налагодити стабільні поставки на склад. В результаті надійна модель не знаходить своїх покупців.

Так в Україні повністю зникли деякі автомобілі. Серед них Nissan Juke і Peugeot 208. Виробник і імпортер просто не змогли забезпечити поставки в країну після зміни поколінь цих моделей.

Представлені десять автомобілів, які не користуються попитом, можна замовити в автосалонах, але їх все одно купують занадто рідко.

Варто зауважити, що тут не йдеться про люксовы авто, які завжди купують рідко. Також не бралися до уваги машини, не представлені офіційно в Україні, включаючи ты, що пішли з продажів недавно, але залишки яких ще продавали дилери. Наприклад, в минулому році в Україні продавався Hyundai Creta, але модель пішла з внутрішнього ринку, так як її виробляють в Росії.

ТОП-10 складений з автомобілів, які в 2020 році купували найрідше. У рейтинг потрапили тільки відомі моделі або модифікації, побудовані на їх базі.

SEAT Ateca
Ford Fiesta
SEAT Ibiza
Ford Mondeo
Jac S4
Kia Sorento
Opel Insignia
Kia ProCeed
Fiat 500L
Honda Jazz

Читайте також: В Україні налагодили випуск ретро автомобілів початку XX століття: фото

Джерело sud.ua
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти