Названо кращі кросовери, які не іржавіють: можуть служити дуже довго

Корозія здатна пошкодити будь-яку машину, тому виробники всіма силами намагаються врятувати автомобілі від цієї напасті. У більшості випадків для захисту від появи іржі використовують покриття з цинкостримуючої суміші. Експерти назвали кросовери з найкращим опором корозії, повідомляє «Твоя МАШИНА».

Honda CR-V

Ця модель одна з найпопулярніших в світі. Оцинкування кузова автомобіля реалізоване гальванічним способом, який рятує автомобіль від першої іржі протягом 11 років з дня придбання.

Mazda CX-5

З другого покоління ця машина захищена від корозії способом, описаним раніше. Перші ознаки також з’являються тільки через 11 років.

Mitsubishi Outlander

Та ж схема використана і в цьому випадку, як і у Toyota RAV4, і Nissan X Trail, Suzuki Vitara. Взагалі, всі кросовери японського виробництва захищені цим способом.

Volkswagen Tiguan

Гальванічний спосіб застосований для захисту і цієї моделі. Такий рівень захисту вже став стандартом. Така ж технологія використовується і для BMW, Mercedes-Benz, Land Rover.

У випадку з Renault використовується цінкометалл. Технологія простіша, і реалізована в KIA Sportage, Renault Duster і інших моделях. До появи корозії повинно пройти, принаймні, 9 років.

ТОП найстійкіших до корозії кросоверів.

Audi Q7

Використовується повноцінна гаряча оцинковка. Може протриматися без корозії приблизно 23 роки.

Audi Q3, Q5, Q8, Q3 – повноцінна гаряча оцинковка.

Porsche Cayenne

Volvo XС40 і вся лінійка XС – повноцінна гаряча оцинковка.

Ford Kuga

Кузов самого доступного кросовера оцинкований на гарячу і гарантує 23 роки антикорозійного захисту.

Джерело apostrophe.ua
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти