Назвали топ-7 найкращих дешевих автомобілів, які можуть служити «вічно»

Автомобілі, які відрізняються бюджетністю і надійністю, завжди користуються попитом. «Твоя МАШИНА» розповість про вживані машини, які будуть служити ще дуже довго.

Toyota Yaris

Модель, яка заробила величезну кількість позитивних відгуків. При правильній експлуатації авто прослужить максимально довго. Примірник з пробігом від 150 тис. км на вторинному ринку можна знайти за 168 тис. грн.

Volkswagen Polo

Надійна німецька машина, яка не знає поломок. Ціна хетчбека в хорошому стані з пробігом 123 тис. км складе 224 тис. грн.

Skoda Fabia

Цей чеський хетчбек на українському вторинному ринку добре знають і люблять. Машину, яка зберіглася ідеально, можна придбати за 214 тис. грн.

Seat Altea

У новому вигляді знайти цей стильний надійний мінівен більше не вийде – авто зняли з виробництва. Однак серед старих автомобілів все ще можна знайти прекрасний Seat Altea. Варіант з пробігом 106 тис. км коштує 168 тис. грн.

Mazda 2

У новому вигляді цей міський японський хетчбек коштує дорого, але вживана машина з пробігом 130 тис. км коштує 167 тис. грн, при тому якість нітрохи не гірше.

Mazda 3

Надійністю від попередньої моделі не відрізняється, але габарити побільше. Авто з невеликим пробігом, випущене в 2016 році, цілком заслуговує свої 314 тис. грн.

Honda Jazz

Компактний надійний японський автомобіль. Невелика витрата палива, досить місткий всередині. На вторинному ринку можна знайти екземпляри в ідеальному стані, і ціна їх складе 179 тис. грн.

Джерело sud.ua
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти