Назвали найкращі повнопривідні хетчбеки на вторинному ринку

Якщо для позашляховиків і кросоверів повний привід – це норма, то для хетчбеків це швидше виняток, доступний далеко не всім моделям. Втім, автомобілі преміум-класу нерідко мають привід на всі колеса, навіть в форм-факторі хетчбека. Автомобільні експерти склали ТОП-3 п’ятирічних преміальних хетчбеків з повним приводом на вторинному ринку, інформує Твоя МАШИНА.

Audi A3

Дана німецька модель доступна як в трьох, так і в п’ятидверному варіантах. Автомобіль оснащується системою повного приводу quattro, яка відмінно зарекомендувала себе на слизьких покриттях. П’ятидверка більш практична, а ось версія на три двері виглядає дещо більш спортивно і стильно.

BMW 1-Series

Баварська «Копійка» теж продавалася у нас в двох варіантах кузовів – на 3 і 5 дверей. При цьому, з естетичної точки зору другий варіант виглядає більш збалансованим і пропорційним. Ну а любителям спортивності, безумовно, більше підійде трьохдверка з натяком на купе.

Mercedes A-Class

Третє покоління компактного «Мерседеса» отримало зовсім інший, більш спортивний стиль, ніж у попередників. Правда, пішла в небуття 3-дверна версія, однак і п’ятидверка виглядає цілком драйвово, особливо якщо порівнювати навіть з попередньою трьохдверкой, яка абсолютно була позбавлена ​​будь-якої динаміки в зовнішності.

Відзначимо, що вищенаведені моделі також мали «заряджені» версії з повним приводом, проте це вже зовсім інша ліга і інша історія.

Джерело avtonovostidnya.ru
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти