Названо топ-3 вживаних корейських компакт-кросоверів

Корейські кросовери завжди відрізнялися порівняно доступною ціною, пристойною якістю збірки і непоганою надійністю. Тому покупка 5-річного старого SUV з Південної Кореї – хороший варіант для тих, хто не хоче переплачувати за нове авто з салону, але при цьому сподівається отримати цілком «живий» і якісний автомобіль. Твоя МАШИНА розповість про ТОП-3 компактних корейських кросоверів на вторинному ринку.

Hyundai Creta

Масові продажі компактного SUV почалися якраз близько п’яти років тому. Тому нестачі у виборі п’ятирічок даної моделі на вторинному ринку не спостерігається. Авто швидко стало дуже популярним, тому знайти хороший доглянутий екземпляр не складає труднощів.

Kia Sportage

Ще один дуже популярний у нас корейський кросовер. Завдяки широкому вибору таких авто на «вторинці», а також у зв’язку з тим, що вже встигло вийти наступне покоління моделі, ціни на Kia Sportage цілком лояльні. Одним словом, знайти хороший екземпляр з адекватним цінником не складно.

SsangYong Actyon

Цей кросовер з появою другого покоління нарешті позбувся досить неоднозначного дизайну, що додало йому прихильників, однак, на «вторинці» Actyon менш поширений, ніж перші дві моделі. Втім, підібрати підходящий варіант цілком можна. Рестайлінговий варіант продається до цих пір, тому ціни поки тримаються досить стабільно.

Відзначимо, що дані кросовери в більшості своїй мають досить стабільну залишкову вартість на вторинному ринку, тому проблем з подальшим перепродажем виникнути не повинно.

Джерело avtonovostidnya.ru
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти