Назвали найкращі автомобілі для дівчат

У наш час машини не діляться на чоловічі і жіночі, але критерії вибору авто у обох статей зазвичай різні. Виробники цей фактор враховують, тому з’явилося багато моделей, розрахованих для жінок, повідомляє «Твоя МАШИНА».

Найбільш незвичайний

Японський кросовер Nissan Juke вийшов у світ в 2011 році, і з тих пір не вщухають суперечки про його дизайн. Для одних, машина не приваблива, для інших – цікава і оригінальна. Проте, багатьом жінкам автомобіль сподобався.

Найменший

Компактний, стильний італійський Fiat 500, став фаворитом не тільки жіночої аудиторії, але і навіть модного дому Gucci. У березні вийшло нове покоління – електричний Fiat 500e, з відкидним дахом і пробігом в 320 км на електротязі.

Найшвидший

Серед жінок теж є любительки швидкості. У марки Ferrari, якраз є прекрасний кабріолет Portofino, з 3,8-літровим двигуном на 600 к.с. До сотні- авто бере розгін за 3,5 секунди. Назва моделі відсилає до популярного італійського курорту, який дуже люблять жінки.

Найстильніший

Всі жіночі моделі можна назвати стильними, але найпривабливіший дизайн все-таки у міського кросовера Range Rover Evoque: обтічний кузов, висувні ручки і новітнє електронне оснащення. Такий автомобіль точно буде виділятися в потоці інших машин. Зараз є можливість вибрати серед безлічі версій і комплектацій – з дизельним або бензиновим мотором, різнокольорову обробку шкірою або лаконічний салон, колір тканини на стелі, панорамний дах і багато іншого.

Найдоступніший

Міський хетчбек Kia Soul популярний серед жінок, він часто стає першою машиною автолюбительок. Всі комплектації, крім базової, обладнані камерою заднього виду. Встановлено 1,6-літровий двигун потужністю 123 к.с., але є і більш потужні варіанти на 150 або 200 к.с.

Найекологічніший

Tesla Model X точно сподобається жінкам. Модель випускається з 2016 року, має повний привід і три базові комплектації. Тихий, але швидкий кросовер миттєво закохує в себе жінок.

Найпрактичніший

З популярних машин, найпрактичнішими можна назвати: Mazda CX-5 і Toyota RAV4, Kia Sportage і універсальний VW Tiguan. Але є модель, яка перевершує всі ці авто – BMW X1. Машина доступна як з бензиновим, так і з дизельним мотором. Цей кросовер часто купують саме жінки.

Для міста

Окрема категорія дісталася для міських седанів і хетчбеків, маневрених, невеликих і стильних. Найкращим вважається Mercedes-Benz A-Class. Авто оновилося в 2018 році. Взагалі, у Mercedes популярні всі моделі, але саме у А-класу- найбільша жіноча аудиторія.

Без даху

Майже всі розкішні машини, пропонуються в кузові кабріолет, і саме Mini Cooper S Cabrio найчастіше купують жінки. Ось тільки м’який дах треба ретельно готувати до зими, а в іншому, машина принесе тільки позитивні емоції.

Джерело sud.ua
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти