Названі найбезпечніші авто: захищають водія і пасажирів від загибелі в ДТП

Експерти провели краш-тести Euro NCAP і за результатами назвали найбезпечніші автомобілі, передає «Твоя МАШИНА» .

Максимальна оцінка становить 5 зірок.

KIA Sorento

Модель отримала 317 з 400 і 5 зірок за безпеку. Експерти оцінили центральну подушку безпеки між водієм і пасажиром і передову систему електронного дзвінка, яка сповіщає екстрені служби в разі надзвичайної ситуації.

Honda Jazz

У тестах машина заслужила 5 зірок і 326 з 400 балів. Авто оснащене сучасними системами безпеки і центральною подушкою з функцією AEB.

Toyota Yaris

Хетчбек оцінили на 330 з 400 балів і 5 зірок. Дві центральні подушки безпеки мають особливу форму, яка підвищує ефективність при ДТП. Також машина обладнана технологією Safety Sense, яка не дозволяє автомобілю повертатися і запобігає наїзд на зустрічне авто.

Volkswagen ID.3

Машина німецького виробництва заслужила 335 балів з 400. У краш-тестах допомогла жорстка конструкція автомобіля. Також пасажирів надійно захищають обмежувачі. Крім того, розробники удосконалили систему екстреного оповіщення та технологію, яка задіює гальма в автоматичному режимі після ДТП.

Polestar 2

Модель набрала найбільшу кількість балів – 347 з 400. Стандартна комплектація отримала висувний капот, який відкривається, якщо автомобіль наїжджає на пішохода.

Джерело apostrophe.ua
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти