5 порад як швидко і дорого продати свій автомобіль

У кожного водія наступає момент, коли доводиться продати свою машину. Але як правильно піднести потенційному покупцеві свій автомобіль? Про це розповість «Твоя МАШИНА» .

Весь непотріб в сміття

По-перше, почати варто з прибирання. Пошарпані килимки і накладки на педалях варто змінити. У багажнику теж треба навести порядок. Однак помилкою буде помити мотор – це буде виглядати, як спроба приховати потьоки. Також не рекомендується перетягувати кермо, так як це викличе підозри щодо пробігу машини.

Перевіряємо під капотом

Варто оновити всі, що знаходиться під капотом – масло, гальмівну рідину, омивайку, антифриз. Їх рівень повинен бути в нормі. Покупці часто перевіряють цей критерій, так як знають, що це дуже впливає на стан автомобіля.

Без спогадів про попереднього хазяїна

Також потрібно обов’язково очистити бардачок. Власники часто залишають там нагадування про себе у вигляді чеків, квитанцій, брудних серветок. Звичайно ж, новому власнику не сподобаються такі «сюрпризи».

Приємний сюрприз

А ось аптечка, вогнегасник, знак аварійної зупинки і інші дрібниці точно залишать гарне враження. Приємний бонус за покупку – кращий маркетинговий хід. І обов’язково варто покласти запаску в чохол. Тоді покупець точно не піде без покупки.

Про ремонт – чесно

Покупець напевно зверне увагу на замінене крило або інші сліди ремонту, тому краще відразу сказати про це прямо. Не варто забувати про клієнтів, які приладами перевіряють товщину лакофарбового покриття. Не треба приховувати, що машина була пофарбована, головне, щоб вона була пофарбована добре. Також ідеальним варіантом буде показати фото пошкоджень.

Ну, і варто сказати про оголошення на сайт. Фотографувати машину треба красиво, коли вона тільки помита. Хорошим рішенням буде помістити на заднє сидіння дитяче крісло, щоб вказати на родинність автомобіля.

Джерело firstgear.ua
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти