Назвали найкращі компактні позашляховики: відрізняються надійністю і не бояться поганих доріг

Експерти склали рейтинг найнадійніших кросоверів за приємними цінами, передає «Твоя МАШИНА» .

Honda CR-V

Автомобіль оснащений потужним базовим двигуном, який заслужив високі бали з безпеки. Єдине, що може збентежити – це застарілий інтерфейс.

Mazda CX-5

Нова модель отримала потужний турбомотор, але салон трохи зменшили. Експерти називають цей автомобіль «бюджетним Porsche».

Toyota RAV4

На ринку є кілька модифікацій моделі, серед них запропонований також гібрид. Покупців може залучити просторий салон і великий багажник.

Chevrolet Bolt EUV

Потужна батарея дає запас ходу до 380 км при швидкості 60 км / ч. Виробник дає 8 років гарантії на батарею і 160 000 км пробігу, а сам автомобіль може вмістити чотирьох пасажирів.

Kia Soul

Люксові модифікації оснащені мультимедійною системою з 8-дюймовим кольоровим сенсорним дисплеєм. На ринку пропонуються кілька модифікацій з різними силовими агрегатами. Також доступна функція безключового доступу Smart Key, а дистанційно запущений двигун працює на протязі 10 хвилин, що дозволяє прогріти машину перед поїздкою.

Nissan Kicks

Базове виконання оснащено 7-дюймовим сенсорним дисплеєм, системою виявлення пішоходів з функцією екстреного гальмування і асистентом утримання в смузі. За результатами тестів машина має гарну стійкість.

Джерело apostrophe.ua
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти