Назвали топ-3 бюджетних вживаних іномарок

Бюджетні седани завжди користуються великим попитом. Кілька років тому вони заполонили авторинок, і зараз на вторинному ринку часто можна зустріти 10-річні седани. Складено рейтинг популярних іномарок, які варто придбати на вторинному ринку, передає «Твоя МАШИНА» .

Hyundai Solaris

Свого часу ця модель була найпопулярнішою доступною іномаркою. Машина досить надійна, маневрена і недорога в обслуговуванні. Авто оснащувалося бензиновим 1,4-літровим мотором на 107 к.с. або 1,6-літровим потужністю 123 к.с. Для обох доступні МКПП або «автомат».

Volksvagen Polo

Чотиридверний автомобіль німецького виробництва трохи дорожче Соляріса, при цьому вважається престижніше конкурента. Під капотом машини можна зустріти 1,6-літровий двигун потужністю 85 к.с. в базовій комплектації або 110 к.с. в більш дорогих версіях. Пропонувалися механічна і автоматична коробки передач.

Renault Logan

Чи не найпрестижніша модель виробника, зате одна з найнадійніших. Бюджетний автомобіль володіє непробивною підвіскою і невисокою вартістю обслуговування. Невибагливий автомобіль знайшов багато прихильників, особливо він любимо таксистами. Першого покоління встановлювали бензинові мотори об’ємом 1,4 або 1,6 літра потужністю 75, 84 і 103 к.с. В якості трансмісії можна було вибирати між МКПП і «автоматом».

Джерело avtonovostidnya.ru
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти