Назвали найкорисніші автомобільні гаджети

Автомобілісти поділилися найкориснішими гаджетами для машини. В опитуванні взяли участь понад 2500 осіб, передає «Твоя МАШИНА» .

На першому місці стоїть відеореєстратор. Їм вже володіють або хотіли б володіти 62% автовласників. Невелика камера часто допомагає вирішити конфлікти, що відбуваються на дорозі.

Втричі меншою популярністю радар-детектори, хоча не так давно майже у кожного вони були. Зараз їх замінили навігатори або інші додатки на смартфонах, в яких є попередження про камери.

Допомагає паркуватися ще один популярний девайс – камера заднього виду або парктроніки. Ними користується майже половина опитаних. Також третина автомобілістів не може обійтися без тримачів для телефону. А ось електрокомпрессор виявився навіть більш потрібним девайсом: його обрали на 14% більше респондентів.

Чверть водіїв активно використовує перехідник від 12-вольта «прикурювача» на USB-роз’єми. Але у сучасних машин є вбудована зарядка USB, тому необхідність в перехіднику відпадає.

Близько 5% респондентів для далеких поїздок купують інвертор – перетворювач напруги з 12 в 220 вольт. У кожного п’ятого в салоні можна зустріти пауербанк. І тільки 6% водіїв мають автомобільний пилосос.

Джерело tarantas.news
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти