Склали топ нових автомобілів квітня: головні прем’єри місяця

У квітні було показано багато новинок. Про головні автомобілі минулого місяця розповість «Твоя МАШИНА» .

Skoda Kodiaq

На ринку Skoda Kodiaq з’явилася в 2016 році, і зараз на онлайн-презентації показали оновлену машину. Новинка отримала велику шестикутну решітку радіатора, новий капот і вузьку матричну світлодіодну оптику.

Mercedes EQS

Mercedes-Benz показав електромобіль в кузові седан. Електрокар став серійним варіантом концепту Vision EQS, який показали на автосалоні 2019 року у Франкфурті. До слова, це екологічна альтернатива S-Class W223.

Citroen C5 Х

Концерн Stellantis став плодом об’єднання PSA і FCA. Компанія представила новий Citroen C5 Х, найбільший кросовер марки. Машина повинна стати флагманом і конкурувати з Audi A6 Allroad.

Перший автомобіль Huawei

Всі знають Huawei як виробника розумних гаджетів і іншої техніки. Але компанія вирішила розширити горизонти і відправилася підкорювати авторинок. У Шанхаї на автосалоні був показаний перший автомобіль Huawei, який буде продаватися під брендом Seres.

Honda Civic

Ось і настало 11-е покоління седана Honda Civic. Дизайн переробили відповідно до нової філософії марки: «максимум людини, мінімум автомобіля». Тобто акцент зроблено на функціональність і простоту.

Hyundai Kona N

Hyundai N – це спортивний підрозділ компанії, і недавно воно поповнилося новою моделлю. Це заряджена версія компактного кросовера Hyundai Kona. Новинка відноситься до сегменту кросоверів, але в компанії її представляють як хот-хетч.

Renault Logan

У березні була показана зовнішність Renault на базі Logan, а недавно розкрили салон. Також з’явилася деяка інформація про модель, яка на місцевому ринку буде продаватися під назвою Renault Taliant.

Ford Evos

Ще одна модель, яку показали на автосалоні в Шанхаї. Evos прийде на заміну Ford Mondeo, який скоро перестануть випускати.

Toyota bZ4X

Це повнопривідний електромобіль, розроблений спільно з Subaru. Серійне виробництво почнеться в середині 2022 року в Японії і Китаї. Кросовер отримає характерну для електрокарів марки закриту радіаторну решітку і вертикальні повітрозабірники з боків від неї. Кожна фара оснащена чотирма світлодіодними елементами і смугою ДГЗ у верхній частині. Багато що в зовнішності новинки натхненне кросовером Toyota RAV4.

SsangYong Rexton Sports

Незважаючи на загрозу банкрутства, SsangYong продовжує займатися своїми машинами. На цей раз представили модернізований пікап SsangYong Rexton Sports, який вже можна попередньо замовити в Кореї. Можливо, саме цей автомобіль врятує компанію.

Джерело autocentre.ua
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти