Назвали найкращі “гібриди” і електрокари 2021 року: надійні, економічні і розкішно виглядають

Автоексперти назвали найекономічніші та надійні гібридні і електричні автомобілі, передає «Твоя МАШИНА» .

6 місце: BMW i3 2021 року

Модель доступна тільки в заднєприводному варіанті, зате має функцію швидкої зарядки. Машина якісно зібрана, має великий багажник і вміщує чотирьох осіб.

5 місце: Lexus ES Hybrid 2021 року

Машину цінують за преміальний інтер’єр, місткий багажник і просторий салон. Нехай цей гібрид не може похвалитися особливою маневреністю, але порадує плавністю ходу, швидким набором швидкості і економічністю. Також варто відзначити високі оцінки безпеки за підсумками краш-тестів.

4 місце: Porsche Taycan 2021 року

Будь-яка версія Taycan стане хорошим вибором і надасть водієві комфортний салон, потужне прискорення, маневреність і передові технології. Рейтинг надійності машини вище середнього.

3 місце: Polestar 2 2021 року

Це один з новітніх електрокарів на ринку. Раніше Polestar випускався під брендом Volvo, але зараз це самостійна марка. Хетчбек Polestar 2 багато взяв від Tesla Model 3 і Model S. Він потужний і комфортний в управлінні, має елегантний салон з сучасним оснащенням.

2 місце: Tesla Model 3 2021 року

Один з найдоступніших електрокарів з великим запасом ходу. Саме тому машина стала найродаваним електромобілем в світі. Також варто згадати швидке прискорення, маневреність, просторий і сучасний салон.

1 місце: Tesla Model S 2021 року

Ще один популярний електромобіль від того ж виробника. Відповідно, має ті ж сильні сторони. Модель S також добре управляється і забезпечує комфортну їзду. Топова модель Model S Plaid розвиває 1020 к.с. і розганяється до 100 км / год всього за 2 секунди.

Джерело apostrophe.ua
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти