Як не помилитися з покупкою авто: характеристики та поради

Експерти розповіли, які моделі брати не варто, передає «Твоя МАШИНА» .

Фахівці привели якості і ознаки, наявність яких має збентежити потенційного покупця. Поради застосовні до всіх марок і моделей.

Відразу слід ставити хрест на машині з корозією. Якщо усунути іржу не вийде однієї лише заміною навісних деталей, то витрати на відновлення машини вийдуть занадто невигідними. Так ремонт може навіть обійтися дорожче вартості самого авто.

Також повинна викликати сумніви машина з великим пробігом, але з недовговічним двигуном. Не варто брати автомобіль, який діставали з води. Без проблем на таких примірниках їздити не вийде. Одного разу обов’язково з’явиться раптова несправність, на усунення якої знадобиться кілька днів.

Також слід уникати малопоширені в країні моделі, які зняті з виробництва. Інакше буде вкрай складно знайти запчастини. Також можуть чекати труднощі з сервісом.

Не варто купувати екземпляр після роботи в таксі або в якості офісної роз’їзний машини. Майже обов’язково така машина буде дуже зношена, причому комплексно. Поганим вибором стане і автомобіль з сумнівними документами і VIN- номерами на кузові.

Джерело apostrophe.ua
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти