Назвали 10 найкращих компактних електрокарів: приваблюють невеликою ціною

Маленькі електрокари приваблюють економією, дизайном і іншими перевагами. «Твоя МАШИНА» зібрала найкращі компактні електрокари.

1. Peugeot e-208

Повністю електрична версія 208 supermini – одна з декількох компактних електромобілів PSA Group. Ця модель вийшла в 2020 році і вийшла найдорожчою, але і найбільш привабливою. Електрокар став популярним завдяки практичності, стилю і якості.

2. Mini Electric

Модель базується на трьохдверном кузові Mini, також використаний силовий агрегат від BMW i3S на 181 к.с. Запас ходу по документам досягає 232 км, хоча на ділі виходить 160-193 км.

3. Vauxhall Corsa-e

Модель трохи простіше, ніж Peugeot, але теж гідна. Одного заряду вистачає на 290 км. Електромобіль пропонує комфортну їзду, тому він став досить популярною моделлю електрокарів.

4. BMW i3S

Пробіг машини складає 302 км, а ємність батареї – 50 кВтг. Машина легка в управлінні і радує приємним інтер’єром. Цікавий дизайн робить цей автомобіль стильним і виділяється.

5. Honda E

Цей компактний електромобіль оснащений найсучаснішими технологіями. Повністю незалежна підвіска забезпечує приємну їзду і хорошу керованість. На вибір доступні силові установки на 134 або 152 к.с., але батареї на 35,5 кВтг може здатися недостатньо. Хоча її вистачає на 220 км по циклу WLTP.

6. Mazda MX-30

Компанія завжди намагається зробити щось нове. Не стала винятком і модель MX-30. Зовні машина виглядає як іграшкова, але її даних цілком вистачає для міста – встановлена ​​батарея на 35,5 кВтг, що дає пробіг 199 км. Салон просторий і оброблений цікавими матеріалами, які створюють затишну і приємну атмосферу.

7. Renault Zoe

Хороший електромобіль зі справедливим співвідношенням ціни і якості, завдяки чому він і виграє у конкурентів. Взагалі машина тиха і в цілому приємна. Також доступна можливість швидкої зарядки.

8. Volkswagen e-Up

Найменший електромобіль виробника був оновлений в 2020 році. Йому збільшили акумулятор, тепер пробіг становить 159 миль по циклу WLTP. Також зменшилася ціна. Управління електромобілем інтуїтивно зрозуміле і приємне. Модель добре підійде на роль другого автомобіля для маленьких поїздок.

9. DS 3 Crossback E-Tense

Сильний конкурент Mazda MX-30. Ця машина пропонує запас ходу на одному заряді близько 321 км і перевершує японський автомобіль за іншими параметрами.

10. Renault Twizy

Технічно цю модель можна назвати чотириколісним велосипедом. Вона відноситься до тієї ж категорії, що і Citroën Ami. Машина вміщує два пасажира і призначена для поїздок на короткі відстані, тобто для міста. Акумулятор на 6,1 кВтг дає запас ходу всього 50 миль.

Джерело apostrophe.ua
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти