Топ-15 шикарних автомобілів зірок світового футболу вартістю сотні тисяч євро

Одне з хобі футболістів, які багато заробляють і витрачають великі гроші на свій розкішний спосіб життя, – це екстравагантні автомобілі. Вони намагаються змагатися один з одним у володінні і управлінні найбільш екзотичними і дорогими автомобілями. Причина проста: хто захоче водити стару машину, коли його товариші по команді приїжджають на тренування на Ferrari і Lamborghini?

З іншого боку, залучення до лав своїх шанувальників популярних людей, включаючи футболістів, є життєво важливою справою для відомих брендів і заводів по виробництву розкішних машин, оскільки вони збільшують їх прибуток і приносять їм всесвітній авторитет.

Річний дохід зіркових футболістів більше, ніж можна собі уявити. Коли вам платять мільйони доларів щотижня за те, щоб ви грали з м’ячем, на вашому рахунку обов’язково будуть якісь неймовірні покупки, і почнете ви напевно з розкішних будинків і екзотичних авто. Симпатязі Н’Голо Канте, наприклад, потрібно всього 10 хвилин і 15 секунд, щоб заробити 30 000 доларів, необхідних для покупки його Mini Cooper S.

Маючи більше грошей, ніж допускає здоровий глузд, яскравий сучасний футболіст може отримати цілий арсенал розкішних і лютих автомобілів.

Ось кілька кращих прикладів – захоплюючих, дорогих і екстравагантних.

1. Майкл Оуен – Jaguar XKR 460 Typhoon

Оуен виглядає скнарою в світі спортивних автомобілів. Його Jaguar не надто екстравагантний в порівнянні з деякими зразками з цього списку, але безумовно гарний. Автомобіль приблизною вартістю 120 тисяч євро був значно модернізований, на що пішло ще близько 30 000.

2. Обафемі Мартінс – Lamborghini N50M

Колишній нападник міланського «Інтера» і «Ньюкасла» – один з найбагатших нігерійських футболістів. Він обрав шикарний Lamborghini N50M за 287 000 євро.

3. Джермейн Пеннант – Aston Martin DBS Chrome

Колись його називали новим Бекхемом, і зовсім не через зовнішність. Пеннант протягом своєї кар’єри грав за вісім різних команд. Його Aston Martin не тільки дорогий, але і вельми унікальний через сяючий колір. Гравець Stoke City оснастив свого красеня хромованою обробкою, надавши йому дуже стильний і помітний вид.

4. Арда Туран – Mercedes-Benz SLS

Арда – турецький футболіст, який виступає за «Атлетіко Мадрид» на лівому фланзі. У його гаражі є Mercedes-Benz SLS AMG, чия вартість понад 200 тисяч доларів дозволяє йому бути частиною цього списку.

5. Нані – Lamborghini Gallardo

Португальська зірка, яка грає за «Манчестер Юнайтед», водить дорогущий Gallardo LP 550-2. Машина півзахисника «Манчестер Юнайтед» дуже схожа на автомобіль його товариша по команді Вейна Руні, тільки у Нані версія LP 550-2, яких було вироблено всього 250 примірників. Це робить його Lambo трохи особливим – як і той факт, що він розганяється до 100 км / год менш ніж за чотири секунди.

6. Ліонель Мессі – Maserati Gran Turismo MC Stradale

Мессі володіє одним з суперкарів обмеженого виробництва, які засновані на стандартному купе 2007 року випуску, але забезпечені масою поліпшень. Відшліфована аеродинаміка, менша вага і велика потужність роблять цю машину дуже швидкою: межа максимальної швидкості – 302 кілометри на годину – захоплює дух.

Однак по суті це купе, яке претендує на роль справжнього спортивного автомобіля, тому в першу чергу воно забезпечує комфортну їзду, а в другу – динаміку суперкара. Ви можете купити таке ж, якщо не знаєте, куди подіти півтори сотні тисяч євро.

7. Неймар – Porsche Panamera Turbo S

Porsche Panamera – практичний чотиридверний седан класу люкс з додаванням більшого двигуна, назва якого походить від лінійки Carrera з гонки Carrera Panamericana. У разі Turbo S таким двигуном є 4,8-літровий V8 з подвійним турбонаддувом – щось на зразок модернізованого меншого 3,6-літрового V6 стандартних моделей.

550 кінських сил дозволяють розганятися моделі до 100 км / год за 3,8 секунди. Максимальна швидкість – 305 км / год – досить академічна, якщо не брати участі в гонках. Panamera Turbo S двомісний, тому практичність стандартного чотирьохдверного автомобіля втрачається, зате це найпотужніший серійний Porsche. І, як ви розумієте, це не єдина машина Неймара.

8. Уейн Руні – Range Rover Overfinch, Lamborghini Gallardo, Aston Martin Vanquish

У Range Rover немає нічого поганого. Це, звичайно, не суперкар з блискучим прискоренням і неймовірною міццю, але той, що у Руні (166000 євро), знаходиться у вищому ешелоні «футбольної аристократії».

Так, сьогодні Range Rover перетворився в дратівливий танк, повсюдно спостерігається на вулицях і офісних паркінгах. У ньому немає необхідності в місті, але напис «Overfinch» означає, що ви заплатили близько сотні тисяч доларів зверху за красиві подушки, шафку для зброї і симпатичні тумблери. А також те, що вас не побачать в тому ж Range Rover, в яких, здається, їздить половина богеми на даний момент.

Про те, що у Руні все добре, свідчать і його особистий фаворит, модифікований помаранчевий Bentley Continental GT, і милий Lamborghini за 270 000 євро, і чудовий Aston Martin Vanquish (172000 євро).

9. Френк Лемпард – Ferrari 612 Scaglietti і Aston Martin DB9

Легенда «Челсі» Френк Лемпард – один з найбагатших гравців Прем’єр-ліги. Його Aston Martin є наступником DB7 і несе під капотом 6,0-літрову силову установку Ford Duratec V12. Він вважається одним з найкрасивіших автомобілів, коли-небудь вироблюваних людством. У колекції Лемпарда він сусідить з не менш розкішним Ferrari 612 Scaglietti.

10. Стівен Джеррард – кабріолет Jaguar XKR

Легенда Ліверпуля і Англії Стівен Джеррард недавно продав свій Range Rover за 138000 євро: це означає, що ми повинні поглянути на придбаний замість кабріолет Jaguar як на його наступний кращий автомобіль. Не те, щоб це погана альтернатива. Коштує дешевше (близько 105 000 євро), але розганяється до 100 км / год менш ніж за п’ять секунд, та й виглядає дуже стильно.

11. Джон Террі – Ferrari F430 Spider

Нам просто необхідно було включити Ferrari в цей список, і Джон Террі відмінно вписався в елітний клуб зі своїм F430 Spider. Чому ми не бачимо, щоб захисник «Челсі» багато на ньому їздив? Швидше за все, тому, що він також їздить на Range Rover Sport, BMW X5, Porsche 911 Turbo і Bentley Continental.

12. Маріо Балотеллі – Bentley Contentintal GT і Ferrari 458

Маріо любить свої машини. У нападника «Манчестер Сіті» є цілий парк суперкарів, включаючи чудовий Bentley Contentintal GT і недавнє придбання Ferrari F12 Berlinetta.

Ferrari 458 – ще одна перлина в колекції крутого футболіста. Модель, розроблена дизайнерами Pininfarina, яка співпрацює з Ferrari з 1950-х років, була представлена ​​світу на автосалоні у Франкфурті і стала заміною F430. Свого часу вона була і «Автомобілем року», і «Кращим суперкаром» за версією Top Gear. Коштує така краса в межах 200-250 тисяч євро.

13. Клод Макелеле – Ferrari 360

Технічно не гравець, Клод все одно входить в цей список як футболіст, тому що колишній центральний опорний півзахисник «Челсі» тепер є помічником тренера Карлоса Анчелотті в «Парі Сен-Жермен». І ще тому, що він водить Феррарі вартістю понад 200 000 євро, красу і шик якого мало хто може заперечити.

14. Девід Бекхем – Bentley Continental Supersports, Rolls Royce Phantom і ін.

У розпорядженні одного з найбільших гравців сучасності, легенди «Манчестер Юнайтед» і «Реал Мадрид» Девіда Бекхема безліч чудових автомобілів. Особливою розкішшю виділяється Bentley Continental Supersports.

До нього «королем вечірки» був Rolls Royce Phantom – Бекхем продав його в 2013-му за 250 000 фунтів стерлінгів після того, як купив абсолютно новим за 350 000. Кажуть, на той момент його статок був більше, ніж у королеви Великобританії.

15. Кріштіану Роналду – Lamborghini Aventador, Bugatti La Voiture Noire, Chiron і Veyron, La Ferrari і інші.

Один із улюбленців Роналду – Aventador, чудовий класичний Lambo із середнім розташуванням двигуна, приголомшливим стилем і відповідними характеристиками. Це один з останніх суперкарів з V12 в виробництві: версії родстера і купе розвивають вражаючі 690 к.с. і доводять швидкість до 349 км на годину з розгоном за 3 секунди.

Aventador виглядає круто, він міг би належати супергероєві з його театральною і агресивною геометрією, і перетворитися на робота-вбивцю одним натисканням кнопки.

Розкішні Bugatti і Ferrari в гаражі ікони футболу теж здаються цілком доречними. Клас, елегантність, міць і пишність – все це можна сказати як про ці автомобілі, так і про їх господаря.

Джерело novate.ru
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти