Назвали найкращі сімейні позашляховики, які впораються з будь-яким бездоріжжям

Автоексперти назвали п’ять сімейних позашляховиків, які були найбільш популярні в цьому році, передає «Твоя МАШИНА» .

Subaru Outback Wilderness

Позашляховик пропонується з великою кількістю різних модифікацій. Але всюди встановлено один двигун – 2,4-літровий з турбонаддувом Outback потужністю 260 к.с., що працює з 8-ступінчастою трансмісією CVT.

Ford Explorer Timberline

Машина привертає сталевими накладками, великим кліренсом, поліпшеним буксируванням. Позашляховик оснащений 2,3-літровим двигуном EcoBoost з турбонаддувом Ford, що видає 300 к.с. До нього йде 10-ступінчаста АКПП.

Nissan Pathfinder

Позашляховик має новий дизайн, чутливу 9-ступінчасту КПП і повний привід. Є можливість буксирування, машина вміщає 8 пасажирів. Всі моделі йдуть з повним приводом, 7 режимами їзди, стандартним регулятором коливання причепа для максимальної вантажопідйомності.

GMC Yukon AT4

Машина має адаптивну підвіску Air Ride, яка може підняти кузов до 50 мм. Це збільшує кліренс і дозволяє подолати будь-яке бездоріжжя. Також допомагає майже 32-градусний кут нахилу для додаткових можливостей по бездоріжжю.

Toyota RAV4

Автомобіль оснащений колесами на 19 дюймів, міцним носом, що дає динамічний профіль. Машина побудована на платформі TNGA, яка забезпечує комфортне переміщення по бездоріжжю.

Джерело apostrophe.ua
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти