Назвали кросовери, які не варто купувати на вторинному ринку

Автомобільні експерти склали список популярних кросоверів, які не варто купувати на вторинному авторинку, інформує “Твоя МАШИНА”.

Автомобілі мають ряд недоліків, які почнуть проявлятися після гарантійного терміну, а саме в цей час машини починають продавати. Тому перед покупкою уважно перевіряйте стан автомобіля та вивчіть його сильні та слабкі сторонони.

Рейтинг ненадійних вживаних кросоверів:

1. Skoda Yeti

Машина має 1,4-літровий турбований двигун, який працює в парі «роботом» DSG. Експерти зазначають, що ще до перетину позначки 100 000 км пробігу в авто почнуться проблеми з силовою установкою і КПП.

2. Volkswagen Tiguan

Авто з 1,4-літровим турбованим мотором TSI і роботизованою КПП DSG зразка 2007-2016 років. Роки експлуатації демонструють, що ресурс двигуна і КПП не перевищує 100 000 км пробігу.

3. Mazda CX-7

Під капотом машини 2,3-літровий турбований двигун. Експлуатація авто з таким ДВС доставляє безліч турбот власнику.

4. BMW X5 2006-2013 модельного року

Практично всі варіанти виконання німецького кросовера мають складності з силовими установками. Більш надійними можна назвати ті моделі, які мають 3,0-літровий дизельний двигун.

5. Kia Sportage і Hyundai ix35 зразка 2010-2015 років

Ці автомобілі мають спільну платформу, а під капотом у них проблемні силові установки G4KD і G4NA, які часто починають ламатися до 100 000 км пробігу.

Джерело tarantas.news
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти