Назвали топ-3 бюджетних, але стильних спорткупе

Не потрібно бути мільйонером, щоб придбати стильний цікавий автомобіль. Знайти двухдверку можна за цілком підйомну суму. «Твоя МАШИНА» назвала три найдешевші, але стильні моделі з вторинки.

Opel Calibra

Зазвичай на вторинному ринку зустрічаються рестайлінгового версії, які проводилися з середини 90-х. Зараз автомобіль не коштує дорого, але виглядає стильно і цікаво завдяки формі кузова. Під капотом можна знайти 2,0- і 2,5-літрові бензинові мотори на 115 і 205 к.с. відповідно. Іноді машина має навіть повний привід.

Ford Probe

Друге покоління перетворило трьохдверний хетчбек в повноцінне купе з двома дверима. Природно, це сильно позначилося на дизайні – він став більш плавним і обтічним. На щастя, Probe зберіг стильні висувні фари, які і в наш час будуть привертати увагу. Рухає автомобілем бензиновий мотор на 2,0 літра потужністю 120 к.с. або 2,5-літровий на 165 к.с. Обидва йдуть з «механікою» або АКПП.

Honda Prelude

Найчастіше можна зустріти модель п’ятого покоління. Автомобіль випускався з середини 90-х по початок 00-х, тому дизайн виглядає інакше. У порівнянні з попередніми моделями, у цієї машини стало більше гострих граней, хоча силует все одно залишився обтічним. Зустрічаються модифікації з 2,0-літровим мотором на 135 к.с. і 2,2-літровим на 185 к.с. Набагато рідше можна знайти екземпляр з 200-сильним агрегатом. Серед КПП є як механічні, так і автоматичні.

Джерело avtonovostidnya.ru
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти