Топ-3 помилки автомобілістів, які призводять до швидкої появи іржі

Кожен автомобіліст прагне не допустити появи іржі на кузові автомобіля. А якщо вогнище все ж розгорілося, то необхідно з ним боротися. Про основні помилки при боротьбі з корозією розповість «Твоя МАШИНА» .

Неправильне нанесення антикора

Всі думають, що наносити антикор – це проста операція, яка потребує хитрощів. Однак антикор тільки погіршить ситуацію, якщо перед його нанесенням машину не помити. Бруд і волога під антикором стануть причиною появи іржі.

Неправильне нанесення плівки

Останнім часом стає популярною вінілова плівка для захисту і прикраси машини. Зазвичай звертаються до фахівців, але хтось намагається наклеїти плівку самостійно. При цьому ентузіасти можуть не помити і висушити кузов, власноруч викликавши таким чином корозію.

Неправильна установка захисту

Захист картера не можна встановлювати самостійно, і вже тим більше марно намагатися зробити її своїми руками. Так є великий ризик порушити нормальний обмін повітря під капотом. Тоді маса гарячого газу всередині автомобільного кузова буде стабільно вище норми, що викличе іржу.

Також варто сказати, що не варто ігнорувати перші прояви корозії. Будь-яка іржа – серйозний привід для занепокоєння, тому щомісяця варто проводити візуальний огляд автомобіля.

Джерело novate.ru
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти