Назвали найшвидші в світі авто: рекорд становить 1200 км / год

Представлені найшвидші автомобілі в світі – рекорд становить 1200 км / год.

П’єдестал найшвидшого серійного автомобіля у світі в даний час займає Bugatti.

У той же час абсолютний рекорд максимальної позначки швидкості 1228 км / год належить автомобілю Тhrust SSC. Він був встановлений 15 жовтня 1997 у пустелі Блек-Рок. На машині були встановлені два великих реактивні двигуни, які в синергії дали майже 110 тис. кінських сил.

Перелік найшвидших серійних машин в світі:

Bugatti Chiron Suрer Sport: 495 км / год

У 2021 році випущено лише 30 екземплярів суперкара, ціна кожного по 3,5 мільйона євро. Автомобіль має електронний обмежувач швидкості, на позначці в 440 км / год.

Koenigsеgg Agera RS: 447 км / год

Продукт шведського автопрома насправді є найшвидшим в світі, враховуючи швидкісні обмеження Bugatti Chiron Super Sport. Ціна автомобіля близько 2,2 мільйона доларів.

Hennessеy Venom GT: 434 км / год

Рекордна швидкість доступна завдяки модифікованому корпусу Lotus Exige і двигуну LS9 від Chevrolet Corvette ZR1.

Bugatti Veyron Suрer Sport: 431 км / год

Автомобіль випущений в 2010 році, отримав поліпшену аеродинаміку і прибавку в 199 к.с. Через що максимальна швидкість зросла на 24 км / год. Для безпеки шин цей монстр має обмеження швидкості на позначці в 415 км / ч.

Bugatti Chiron 420 км / год

Це молодший брат лідера рейтингу, в 2019 перетерпів зміни, отримав активну аеродинаміку і велика кількість електронних систем. Оснащується 8-літровим двигуном, який розганяє машину до першої сотні за 2,4 секунди.

Також компанія Rimac представила новий електромобіль, швидкість якого обмежена на позначці в 415 км / год, а інтелектуальна система постійно дає підказки водієві.

Джерело apostrophe.ua
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти