Назвали топ-5 причин, чому не заводиться автомобіль

Найчастіше автоексперти і досвідчені водії знаходять причину, по якій автомобіль не заводиться, саме в цих елементах:

1. Стартер.

Після повороту ключа або натискання кнопки «START / STOP» нічого не відбувається, можна почути невластиві клацання, найімовірніше проблема в ньому. Самостійно можна перевірити акумулятор і його контакти, в іншому зможе допомогти тільки фахівець.

2. Генератор і акумулятор.

Можливо генератор працює не коректно, погано або ж недостатньо заряджає акумулятор, якому не вистачає потужності запустити стартер. Можливо акумулятор слабо тримає заряд і потребує заміни. Найчастіше проблема зустрічається в чомусь одному.
Також акумулятор може бути розряджений, але якщо ще залишилася напруга, то автомобіль вас попередить про це. Якщо ж причина в генераторі, варто звернутися до експертів.

3. Свічки запалювання.

Перевірте відкладення на свічах запалювання, вони можуть перешкоджати появі іскри. Причина їх появи – погане паливо. Також причина може бути в зносі електрода або свічкового роз’єму.

4. Система подачі палива.

Паливний насос може згоріти, або ж пошкоджена проводка, паливний шланг. Можливо засмічений паливний фільтр, який перетворився в заглушку замість фільтра – краще зверніться в сервіс, щоб точно визначити проблему.

5. ЕБУ.

Можливо електронний блок керування двигуном пошкоджений корозією, яка пошкоджує контакти на платі, тому автомобіль не заводиться. Зверніться до фахівців для усунення несправностей.

Джерело apostrophe.ua
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти